«Αποκαλυπτήρια» για τον Ολυμπιακό Βόλου

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, που γνωστοποίησε ότι τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί η ομάδα και το προπονητικό τιμ.
Παράλληλα, θα γίνουν τα… αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων, καθώς και των αθλητικών εγκαταστάσεων και των γραφείων.
Επίσης, θα παρουσιαστεί και η ομάδα Κ17.
Αναλυτικά η ενημέρωση: «Εκδήλωση παρουσίασης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και του προπονητικού staff
που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, διοργανώνει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20.00 στο Κέντρο «Φίλια Γη», στο δρόμο για την Άλλη Μεριά.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, ενώ θα παρουσιαστεί video από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου και από τα νέα γραφεία της ομάδας μας.
Επίσης, θα παρουσιαστούν ο επιστημονικός συνεργάτης, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 που θα συμμετάσχει στο ανάλογο πρωτάθλημα.
Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα υπάρχει μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Τάσου Ιωακειμίδη.
Καλούμε τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ομάδα μας και να βοηθήσουμε όλοι ώστε να είναι απαρχή νέων μεγάλων επιτυχιών. Στην είσοδο θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 10 ευρώ
Ολυμπιακός Βόλου… για πάντα
Γιορτάστε μαζί μας».

«Αποκαλυπτήρια» για τον Ολυμπιακό Βόλου

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |