Το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης στην ΕΡΤ

Αφού ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή σεζόν, η Φόρμουλα 1 ταξιδεύει προς την Ασία και το σιρκουί της Μαρίνα Μπέι για το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης, το πιο απαιτητικό σωματικά Γκραν Πρι της χρονιάς.
Στους δύο προηγούμενους αγώνες είδαμε τη Ferrari να επιβάλλεται στην Mercedes, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο δεδομένων των χαρακτηριστικών του Σπα και της Μόντσα που βόλευαν την αεροδυναμική απόδοση και τελική ταχύτητα των κόκκινων μονοθεσίων. Το σιρκουί της Μαρίνα Μπέι όμως έχει ακριβώς τα αντίθετα χαρακτηριστικά (μικρές ευθείες και πολλές στροφές χαμηλής και μέσης ταχύτητας) τα οποία βολεύουν αυτοκίνητα που παράγουν μεγάλη αρνητική άντωση, όπως αυτά της Mercedes και της Red Bull. Επομένως, δεν θα ήταν παρακινδυνευμένο αν έλεγε κανείς ότι φαβορί για τη νίκη στη Σιγκαπούρη είναι τόσο τα «Ασημένια Βέλη» όσο και οι «Κόκκινοι Ταύροι», οι οποίοι έχουν πετύχει έτσι κι αλλιώς, ήδη δύο νίκες πριν την καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει όμως ότι θα έπρεπε να υπολογίζει κανείς χωρίς τη Ferrari για την υπόθεση νίκης; Κάθε άλλο. Ακόμη κι όταν ο επικεφαλής της ομάδας Ματία Μπινότο δηλώνει ότι μετά τη Μόντσα και το Σπα δεν γνωρίζει σε ποιες πίστες θα είναι ανταγωνιστική η Scuderia…
To Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης – ελεύθερες, κατατακτήριες δοκιμές και αγώνας – θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports και από τα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ.
Τα ωράρια του αγώνα
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Ελεύθερες Δοκιμές 3: 13:00-14:00
Κατατακτήριες Δοκιμές: 16:00-17:00
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
Αγώνας: 15:10

Το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης στην ΕΡΤ

Auto-Moto, Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |