Στη Λάρισα με Βέροια ο Ολυμπιακός

Μακριά από το Βόλο λόγω έλλειψης γηπέδων (κλειστά ΕΑΚ, Νεάπολης και Αλμυρού) είναι το πρώτο φετινό ματς έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με την Βέροια για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League στις 15:00 που γίνεται στο Γήπεδο Φιλιππούπολης (Λάρισα).
Οι παίκτες που ο Θωμάς Γράφας έχει στην διάθεση του είναι : Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Ράντι, Στεφάνοβιτς, Τσίτας, Κουτσιανικούλης, Κλεμέντε, Γιδόπουλος, Κόλα, Λάσκαρης, Μπαρούτας, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας.
Τα εισιτήρια του αγώνα
Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 2 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.
Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€
Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.
Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.
Απαραίτητη για όλους τους φιλάθλους για την παραλαβή του εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τέλος παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να μετακινηθούν μεμονωμένα στο πλαίσιο της ασφαλούς μετακίνησης τους από και προς το Γήπεδο Φιλιππούπολης.

Ο Φώτης Ντάουλας, από την Ένωση Δυτικής Αττικής, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (06/10, 15:00), το πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Ο Τίμος Γεωργακόπουλος και ο Χρήστος Κορώνας, από την Ένωση Πειραιά, θα είναι οι δύο βοηθοί ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γιάννης Παραδεισόπουλος από την Ένωση Πιερίας.
2η αγωνιστική
Αναλυτικά η 2η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Football Leaguε:
Καβάλα – Αιγάλεω 0-0
15:00 Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια ert3
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Κορώνας (Πειραιά)
4ος: Παραδεισόπουλος (Πιερίας)

15:00 Ο.Φ. Ιεράπετρας – Νίκη Βόλου
Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Πετρίδης (Χίου)
4ος: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)

15:00 Καλαμάτα – Ιάλυσος
Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Ψύλλος (Λέσβου)
4ος: Αυγερινός (Αρκαδίας)

16:00 Τρίγλια – Ασπρόπυργος
Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κοττορός (Δωδεκανήσου), Κουκούμης (Καβάλας)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

16:00 Θεσπρωτός – Ιωνικός
Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Στάικος (Λάρισας)
4ος: Τζόβας (Ηπείρου)

16:00 Διαγόρας – Τρίκαλα
Διαιτητής: Γκαμάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Νιδριώτης (Αθηνών)
4ος: Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου)

Στη Λάρισα με Βέροια ο Ολυμπιακός