Με αλλαγές ο Ολυμπιακός Β.

Με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλων Πόντου για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αύριο Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ (Λάρισα).
Εκτός έμειναν οι Τζέφερσον, Κόλα,Ράντι, Στεφάνοβιτς, Μακρυωνίτης,
και οι Πριόνας, Καναβός, Μπακουλάτι, Αντερσόνιο όπως και οι τραυματίες Μανώλης Πάσχος, Τάσος Μαρούδας, ενώ πρωτη φορά είναι ο Θανάσης Δεινόπαπας
Ο Θωμάς Γράφας θα έχει στην διάθεση του τους εξης παικτες: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης, Πόζογλου, Σκοπελίτης, Τσίτας, Βοσνακίδης, Κλεμέντε, Δεινόπαπας, Καρακώστας, Κουτσιανικούλης, Μπαρούτας, Φαζός, Ζάχος.
Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλων Πόντου για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αύριο Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ (Λάρισα).
Τα εισιτήρια του αγώνα
Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 3 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.00.
Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, Silver, Fans και Ladies παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.
Απαραίτητη για όλους τους φιλάθλους για την παραλαβή του εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τέλος παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να μετακινηθούν μεμονωμένα στο πλαίσιο της ασφαλούς μετακίνησης τους από και προς το Στάδιο Αλκαζάρ.

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός Β.