Ο ΣΔΥ Βόλου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2019

Δυόμισι βδομάδες μένουν για τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας που θα γίνει στις 9 και 10 Νοεμβρίου. Το διήμερο αυτό ο ΣΔΥ Βόλου θα πραγματοποιήσει αποστολή με λεωφορεία. Η μετάβαση-επιστροφή είναι δωρεάν χάρη στην επιχορήγηση από τον Δήμο Βόλου που ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά. Θερμές ευχαριστίες επίσης στη Μάρθα Ξηροφώτου που επί μήνες ετοίμασε τα απαραίτητα στοιχεία
Τα μέλη του ΣΔΥΒ καλούνται να κάνουν επιβεβαίωση της κράτησης της θέσης στο λεωφορείο, το αργότερο ως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019. Επίσης όσοι έχουν κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο και δεν έχουν δώσει το ποσό, πρέπει να το πληρώσουν το αργότερο ως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019. Το ξενοδοχείο (Golden Age Athens Hotel, Μιχαλακοπούλου 57) στο οποίο θα μείνει φέτος η αποστολή είναι σε κεντρική περιοχή, αρκετά κοντά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, και δεν θα χρειάζεται καν συγκοινωνία για τη μετακίνηση των δρομέων. Η τιμή που εξασφαλίστηκε είναι 50 ευρώ ανά άτομο (διαμονή σε δίκλινα με 100 ευρώ τα δύο άτομα). Κατόπιν της ημερομηνίας αυτής οποιαδήποτε κράτηση δεν θα έχει πληρωθεί, θα ακυρωθεί από τον σύλλογο και τα δωμάτια που τυχόν θα περισσέψουν θα επιστραφούν στο ξενοδοχείο, συνεπώς όσα μέλη δεν θα έχουν εξασφαλίσει θέση θα πρέπει να αναζητήσουν δικό τους τρόπο διαμονής.
Κρατήσεις για το λεωφορείο – πληρωμές για το ξενοδοχείο γίνονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, και τονίζεται ξανά ότι η καταληκτική ημερομηνία για όλα είναι η Παρασκευή 25 Οκτωβρίου. Τέλος, τα μέλη που τυχόν δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στους αγώνες πρέπει να το δηλώσουν στον σύλλογο, ώστε να δοθούν οι θέσεις σε επιλαχόντες. Στις αρχές του Νοεμβρίου ο ΣΔΥΒ θα ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα της διήμερης αποστολής, καθώς και τις λεπτομέρειες παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, που για τις ομαδικές εγγραφές όπως ο σύλλογος καθιέρωσε από πέρυσι θα γίνει στον Βόλο αντί της Έκθεσης στην Αθήνα, προς διευκόλυνση των μελών. Ο σύλλογος ευχαριστεί το μέλος του Αντώνη Γάκη που θα παραλάβει ομαδικά τα πακέτα συμμετοχών όλων από την Έκθεση.

Ο ΣΔΥ Βόλου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2019

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |