Αντ΄αυτού…Λαμπρινίδης

Από τις λιγοστές νηφάλιες φωνές και ευπρεπείς παρουσίες των μειοψηφιών στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, ο Σπύρος Μαβίδης, της παράταξης Σκοτινιώτη, παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, όπως αναφέρεται στη δήλωσή του… δεν αναφέρει, ως θα είχε δικαίωμα πάντως, παρουσιάζοντας τον διάδοχό του την περίφημη «Τρικούπεια» ρήση «ανθ’ ημών Γουλιμής…»

Οπου Γουλιμής βλέπε Λαμπρινίδης… ναι, ο πρώην αντιδήμαρχος γνωστός και ως ο αντιδήμαρχος που έβλεπε τα έργα να περνούν! Μάλλον τον επέβαλαν τα σαϊνια του καθεστώτος Σκοτινιώτη για να ελέγχει το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής… τώρα με ποια παρακαταθήκη είναι ένα θέμα… αλλά από τους «δημοκράτες» και τους «προοδευτικούς» αυτής της πόλης όλα να τα περιμένει κανείς!

Πάντως η παρουσία του Φώτη Λαμπρινίδη ίσως είναι επιβεβλημένη και για ένα άλλο λόγο… πολλά αποκαλύπτονται καθημερινά, από σπατάλες για έργα πρόκληση, ως προς την αναγκαιότητά τους, μέχρι απίστευτες κακοτεχνίες και έλλειψη ελέγχων… με δεδομένη την απροθυμία άλλων να αντιμετωπίσουν ευθύνες που δεν τους ανήκουν, κλήθηκε ο αρμόδιος! Από εμάς; Σιδεροκέφαλος…

Γιώργος Πολίτσης

Αντ΄αυτού…Λαμπρινίδης

Παραπολιτσικά, Πρώτο Θέμα |