Αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία κάνει γνωστό πως προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1.000 μετοχών, η οποία καθεμιά κοστίζει 30 ευρώ. Καλεί, δε, τους φιλάθλους της ομάδας να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να υπάρξει όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1.000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες και συνεχίζεται ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.
Για τον σκοπό αυτό, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα του Ολυμπιακού Βόλου δηλαδή, όσοι εκ των μετόχων συμμετείχαν στο αρχικό κεφάλαιο αποποιήθηκαν το εκ του νόμου δικαίωμά τους στην αύξηση.
Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (κεντρικό κατάστημα 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.
Για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της αύξησης έχει δημιουργηθεί 7μελής επιτροπή με επικεφαλής τον Κυριάκο Κυριακόπουλο και μέλη τους Νίκο Τσεκούρα, Δημήτρη Μουρτζίνο, Αλέξανδρο Μεταφτσή, Δημήτριο Πέγιο, Γιάννη Θεοδωρίδη (ως πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών) και ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων. Η 7μελης επιτροπή θα συνδράμει στην προσπάθεια των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.
Ηρθε η ώρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.
Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |