Αναβάλλονται τα πλέι οφ της Super League1

Οριστικά αναβάλλονται τα πλέι οφ της Super League! Από το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3) υπήρχαν συζητήσεις για την πιθανότητα της αναβολής των πλέι οφ, τα οποία θα διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από τα μέτρα που ανακοίνωσε προ ημερών το Υπουργείο Υγείας.
Οι ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή τους, ζήτησαν την αναβολή των πρωταθλημάτων προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία μετά και από την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.
Έτσι στη Super League, έπειτα από τις επαφές που έλαβαν χώρα, αποφάσισαν την αναβολή της αγωνιστικής δράσης.
Ωστόσο, επειδή δεν υπήρξε ομοφωνία για την απόφαση, το απόγευμα της Παρασκευής (13/3) θα λάβει χώρα νέο Δ.Σ. στις 18:30 για την επικύρωση της απόφασης.
Έτσι τόσο το Άρης – ΟΦΗ, που ήταν να γίνει το Σάββατο (14/3) στις 19.30 όσο και τα δύο κυριακάτικα (15/3) ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός με κοινή ώρα 19.30 θα οριστούν εκ νέου μελλοντικά σε άλλες ημερομηνίες.
Η διοργανώτρια σε μια τυπική ενημέρωση λίγο πριν από τις 19.00 της Πέμπτης (12/3) αρκέστηκε να αναφέρει τα ακόλουθα: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League, με θέμα:
-Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 – Ανάκληση ορισμού αγώνων».

Αναβάλλονται τα πλέι οφ της Super League1

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |