Δωρεάν η σεζόν στις ακαδημίες της Δήμητρας

Δωρεάν θα είναι η νέα σεζόν στις ακαδημίες της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Η ανακοίνωση: «Η ιστορική άνοδος του συλλόγου μας, αλλάζει πλέον τα δεδομένα και φέρνει άμεσα τεράστιες αναβαθμίσεις στα τμήματα υποδομής. Οι ακαδημίες μας μπαίνουν σε νέα εποχή. Έχοντας ως γνώμονα το μέλλον για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, η Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης καλεί τους αθλητές του αύριο, να γίνουν σήμερα μέλη της αθλητικής μας οικογένειας, να γνωρίσουν τις αξίες του σεβασμού, του υγιούς συναγωνισμού και φυσικά να μάθουν κοντά μας, τα μυστικά της μπάλας.
Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς, καθώς η φετινή ένταξη στις ακαδημίες περιλαμβάνει: Δωρεάν εγγραφή, δίδακτρα (ξεχάστε τις μηνιαίες συνδρομές), αθλητική ένδυση, συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες των τμημάτων, μετακινήσεις.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν από την 1η Ιουνίου 2020 και θα γίνονται καθημερινά, από τις 19.00 έως τις 20.30, στα γραφεία του γηπέδου Ευξεινούπολης. Υπεύθυνος ακαδημιών: Ζαφειρίου Γιώργος (τηλ. 6983503842), προπονητής ακαδημιών: Βούλγαρης Παναγιώτης (τηλ.. 6977352903)».

Δωρεάν η σεζόν στις ακαδημίες της Δήμητρας

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |