Κήρυξε πτώχευση η Καϊζερσλάουτερν

Τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της βιώνει η Καϊζερσλάουτερν. Οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι αγωνίζονται πλέον στην Γ’ κατηγορία της Γερμανίας, έχουν χρέη που ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ και για τον λόγο αυτό κατέθεσαν αίτηση πτώχευσης στο αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο της πόλης.
«Στις 82 μέρες που δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας, η κατάσταση επιδεινώθηκε σημαντικά. Στόχος της διαδικασίας είναι η γρήγορη αποκατάσταση της οικονομικής ζημιάς» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Σόρεν Όλιβερ Βόιγκτ.
Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής, Ντιρκ Έιχελμπαουμ, έδωσε το σύνθημα για το μέλλον: «Η αίτηση πτώχευσης πρέπει να θεωρηθεί ευκαιρία. Μέσω αυτής πρέπει να γίνει επανεκκίνηση για την Καϊζερσλάουτερν» ήταν τα λόγια του.
Ένας από τους ανθρώπους που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα είναι ο Ότο Ρεχάγκελ, καθώς με εκείνον στο τιμόνι η Καϊζερσλάουτερν το 1998 έγινε η πρώτη ομάδα στη Γερμανία που, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Bundesliga ως νεοφώτιστη. Συνολικά, έχει τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ Γερμανίας.

Κήρυξε πτώχευση η Καϊζερσλάουτερν

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |