ΚΥΠΕΛΛΟ Ριζούπολη η έδρα του τελικού στις 26/7

Στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 26 Ιούλη (ώρα έναρξης 21.00) θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όπως επισημοποίησε η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από χτεσινή συνεδρίασή της. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία από την Εκτελεστική Επιτροπή και τις εμπλεκόμενες ομάδες, με τον Ολυμπιακό πάντως να διαφωνεί με την επιλογή της έδρας.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν λόγους ακαταλληλότητας της έδρας, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις τους για το κατά πόσο είναι έτοιμο το γήπεδο να χρησιμοποιηθεί για έναν τέτοιου είδους αγώνα. Επισήμαναν παράλληλα ότι η Ριζούπολη, την οποία χρησιμοποιεί ως έδρα ο Απόλλων Σμύρνης για τη Super League 2, έχει να χρησιμοποιηθεί από ομάδα πρώτης κατηγορίας από τον περασμένο Οκτώβρη. Πληροφορίες μάλιστα ήθελαν την πλευρά του Ολυμπιακού να κινείται νομικά ενάντια σε όσους ψήφισαν θετικά υπέρ της Ριζούπολης, ιδιαίτερα σε περίπτωση που υπάρξει τραυματισμός παίκτη.
Σημειωτέον, η Ριζούπολη ήταν η δεύτερη επιλογή που πρότεινε η ΑΕΚ, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού προτάθηκαν το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Πειραιάς), το «Κλεάνθης Βικελίδης» (Θεσσαλονίκη) και το Παγκρήτιο (Ηράκλειο).

ΚΥΠΕΛΛΟ Ριζούπολη η έδρα του τελικού στις 26/7

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |