Εμμένει σε 14 και αγώνα μπαράζ η Σούπερ Λιγκ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος περιόδου 2019-20 στις θέσεις 7-14 στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ 1.
Για το θέμα του αριθμού των ομάδων, παραμένει η προηγούμενη απόφαση, να μείνουν 14 οι ομάδες και να ισχύσει ως έχει η προκήρυξη του πρωταθλήματος 2019-20, με υποβιβασμό του Πανιωνίου, άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα και διεξαγωγή αγώνα μπαράζ Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης. Το απόγευμα αναμένεται και η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Η επίσημη ενημέρωση της Σούπερ Λιγκ για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.
Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.
Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Εμμένει σε 14 και αγώνα μπαράζ η Σούπερ Λιγκ

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |