Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ για τα επεισόδια

Από το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ καταδικάζει με απερίφραστο τρόπο τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης από μια ολιγάριθμη ομάδα πολιτών, κινούμενων με ετερόκλητα κίνητρα, που μόνο ως ευγενή δεν θα μπορούσε κανείς να τα χαρακτηρίσει.
Ο κανονισμός της άρδευσης, που έρχεται να αποκαταστήσει μια ιστορική αδικία σε βάρος της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών του Δήμου Βόλου, προς όφελος μια ομάδας μεγαλοϊδιοκτητών γης, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις και τις παράνομες και αντικοινωνικές αντιδράσεις, θα ψηφιστεί και θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα γιατί ακριβώς διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και προστατεύει τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών..
Η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, παρά τον ευρύ διάλογο που αναπτύχθηκε σε όλο το προηγούμενο διάστημα, έδειξε τη διάθεσή της για συναίνεση και συνεργασία αποδεχόμενη την πρόταση των τοπικών συμβουλίων, αναβάλλοντας την λήψη απόφασης και δίνοντας ένα επιπλέον διάστημα διαβούλευσης και ανταλλαγής προτάσεων και ιδεών.
Ωστόσο καθιστά σαφές ότι με την ολοκλήρωση και αυτού του διαλόγου οι αποφάσεις και θα ληφθούν και θα εφαρμοστούν, όπως αρμόζει σε μια ευνομούμενη κοινωνία, που σέβεται τους θεσμούς της. Τα ποικιλώνυμα ιδιοτελή συμφέροντα, οι άκριτες και τυφλές κομματικές συγκρούσεις και η νοοτροπία του χαβαλέ, είναι καταστάσεις που δεν μας αφορούν.
Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, που είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΥΑΜΒ, με την εξυγίανση της από τις «αμαρτίες» του παρελθόντος και την επαναφορά της σε τροχιά ανάπτυξης, προς όφελος της κοινωνίας και μόνο.

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ για τα επεισόδια

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |