Οι «Διόσκουροι» του… χαβαλέ!

Μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα, αφ ενός για τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαργαρίτη Πατσιαντά, και αφ’ ετέρου για τον «Διόσκουρο» του, Θωμά Κλημόπουλο, πρώην σύμβουλο της ίδιας ομάδας, γεννάται μετά την αποκάλυψη του Αχιλλέα Μπέου ότι και οι δύο ψήφισαν το 2011 την απόφαση της τότε δημοτικής Αρχής για να μεταφερθεί η αρμοδιότητα της άρδευσης από το Δήμο στη ΔΕΥΑΜΒ, ενώ ο Κλημόπουλος το…διέπραξε και δεύτερη φορά το2013!

Ετσι είναι τουλάχιστον γελοίο το γεγονός οι δύο αυτοί πολιτικοί γίγαντες σήμερα να ηγούνται των αντιδράσεων κατά της εφαρμογής της απόφασης ,που οι ίδιοι ψήφισαν! Τουλάχιστον γελοίο!!! Και βέβαια ισχυρισμοί του τύπου «τότε κάναμε λάθος, τώρα το καταλάβαμε και αντιδρούμε» όχι μόνο δεν αποτελούν ικανές δικαιολογούν, αλλά αποτυπώνουν τη σύγχυση και την ανικανότητα των συγκεκριμένων κομματικών του ΣΥΡΙΖΑ!

Πιο σοβαρό και έντιμο θα ήταν να παραδεχθούν ότι κινούνται από το τυφλό και άλογο μίσος τους προς τον Αχιλλέα Μπέο, παρά να εκτίθενται έτσι… αν και όπως φαίνεται δεν έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα… άλλωστε ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται!

Γιώργος Πολίτσης

Οι «Διόσκουροι» του… χαβαλέ!

Παραπολιτσικά, Πρώτο Θέμα |