Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία τονίζονται τα εξής: “Το καλοκαίρι μετά το άτυχο παιχνίδι μπαράζ με την Ξάνθη, την παραίτηση της διοίκησης Καραγιάννη και το διοικητικό κενό που υπήρξε για 20 μέρες περίπου, ο ΣΦΟΒ δίνοντας βάρος στην επόμενη μέρα, μίλησε για ενότητα και συσπείρωση, χωρίς να ξύνουμε πληγές και ν’ αναφερθούμε στα μεταγραφικά και προπονητικά εγκλήματα που έγιναν από τους υπεύθυνους που ασχολήθηκαν με την οργάνωση και στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Η σημερινή διοίκηση του Γ. Βαρούτσικου και Γ. Τόρη, που έβαλαν μπροστά τα στήθη τους και έσωσαν την ομάδα από πιθανή διάλυση, σήμερα είναι άτυχοι διότι εισπράττουν άδικα την αποχή, την δυσαρέσκεια, την απογοήτευση, την πίκρα και τον θυμό του κόσμου του Ολυμπιακού από τις αποτυχημένες δύο προηγούμενες χρονιές.
Οι δηλώσεις του προέδρου μας ότι είμαστε 1600 δείχνουνε κατ’ αρχάς ένα παράπονο που είναι σεβαστό, δίκαιο και ανθρώπινο, αλλά δείχνουν και απαξίωση, υποβάθμιση και κακία κατά του κόσμου του Ολυμπιακού, κάτι που διαφωνούμε απόλυτα.
Ας αναρωτηθούμε όλοι μας, που πήγανε οι 17.000 του Πανθεσσαλικού στο ματς μα τον Παναιτωλικό; Πού πήγανε οι 5.000 του Χαριλάου; Στα ψυχιατρεία, στα μοναστήρια ή στα σπίτια τους; Διότι κάτι τσομπάνηδες και άμπαλοι μάνατζερ μας έφεραν δεκάδες παλτό παλαίμαχους και βετεράνους στην ομάδα μας και με ένα μπατζετ 1.200.000 και 18 βαθμούς από τον 2ο, δεν πετύχαμε τίποτε.
Ο κόσμος ξενέρωσε, κουράστηκε, θύμωσε και είναι κρίμα διότι η ομάδα και η διοίκηση τώρα στα δύσκολα ήθελε στήριξη. Αλλά ο κόσμος δεν κάνει τις μεταγραφές και τις επιλογές προπονητών. Και υπάρχουν ομάδες που βγήκαν Super League με 300.000 προϋπολογισμό διότι είχανε πρόεδρο ικανό, μάγκα και γείτονα. Και η Ζάκυνθος με 200.000 προϋπολογισμό είναι πρώτη.
Κανείς όμως δεν μπορεί να απαξιώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, που έκλαιγε στις 32 πορείες για το 2011, που κοκκίνισε το Χαριλάου, που βούλιαζε το Πανθεσσαλικό, αφού σε τρία παιχνίδια κοντέψαμε να το γεμίσουμε μόνοι μας (Ατρόμητο, Λάρισα, Παναιτωλικό).
Ο κόσμος εφ’ όσον δει την ομάδα να προχωράει και να πείθει ότι μπορεί την άνοδο, θα ξαναζεσταθεί και θα γυρίσει.
Εδώ ένα Καραϊσκάκη και ήταν άδειο με τον Πανθρακικό με 5 ευρώ εισιτήριο και όχι 15, ένας Άρης από 15.000 κόσμο έπεσε στα 750, ένας ΠΑΟ στα πέτρινα χρόνια έκοβε 1012 εισιτήρια κ.λπ.
Και εμείς βέβαια ποτέ δεν θα γίνουμε μονστεράδες και «γριές» που βρίζουνε και δέρνουν τους παίκτες τους και έχουν λόγο στις μεταγραφές και στους προπονητές.
Τέλος, δηλώνουμε την πλήρη στήριξή μας στην ομάδα και μετά την επιτυχία επί της ΑΕΛ, θεωρούμε βέβαιο ότι αγωνιστικά η ομάδα θ’ ανέβει, κάτι που θα δώσει χαρά και ελπίδα στους φιλάθλους.
Και η διοίκηση που είναι δικά μας παιδιά, Βολιώτες που ματώνουν καθημερινά, να συνεχίσουνε με περηφάνια, εγωισμό και τόλμη, χωρίς γκρίνιες και παράπονα κάτι που τους αδικεί. Ο κόσμος θα γυρίσει και θα στηρίξει.
Διότι ο Ολυμπιακός μας είναι η ομάδα της καρδιάς μας, που μας έκανε περήφανους και ευτυχισμένους πριν λίγα χρόνια με την παρουσία στη Super League και Ευρώπη, τότε με ηγέτη τον κορυφαίο παράγοντα τον Αχιλλέα Μπέο».

ΣΦΟΒ: «Κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |