Τουρνουά ακαδημιών Ολυμπιακού Βόλου

Οι ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου διοργανώνουν φιλικούς αγώνες για αγόρια και κορίτσια , το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2014 , στο
ΕΑΚ Βόλου , προκειμένου τα παιδιά που αθλούνται στις ακαδημίες να έχουν αγωνιστικές παραστάσεις και να βγάζουν στους αγώνες όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις τους .

Ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης και οι προπονήτριες Ράμμου Γιάννα , Παπαθανασίου Ελένη και Πέπη Σατραζέμη , στο Τουρνουά θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλα τα παιδιά , γεννηθέντα από 2000 και νεώτερα τα οποία θα αγωνιστούν με τα αντίστοιχα παιδιά των ακαδημιών της Ανάληψης και του Αιολικού.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι :

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου

ώρα 14.30-16.00 διαγωνιστικά παιχνίδια για τις προπροαγωνιστικές κατηγορίες .
ώρα 18.00-19.30 Ολυμπιακός – Ανάληψη παμπαίδες

Σάββατο 15 Νοεμβρίου

ώρα 09.30-11.00 Ολυμπιακός – Ανάληψη παίδες
ώρα 11.00-12.30 Ολυμπιακός – Αιολικός κορασίδες
ώρα 12.30-13.00 Ομιλία διαιτητή για την συνεργασία διαιτητών – αθλητών

Στο διάλλειμα των αγώνων , το Σάββατο 15 Νοεμβρίου , στις 12.00 , στα παιδιά θα μιλήσει μέλος του Συνδέσμου διαιτητών Καλ/σης Μαγνησίας για την αναγκαιότητα συνεργασίας διαιτητών και αθλητών .

Στο τουρνουά σημαντική είναι η συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων , της Περιφέρειας Θεσσαλίας , που μέσω της Αντιπεριφερειάρχη κας Κολυνδρίνη Δωροθέας , αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και συνέβαλε ώστε το Τουρνουά να είναι πραγματικά αποδοτικό για τα αγόρια και κορίτσια που θα συμμετάσχουν .

Τουρνουά ακαδημιών Ολυμπιακού Βόλου

Αθλητισμός, Μπάσκετ |