Νικ. Πρίντζος «Δεν έγινε καμία διαβούλευση για τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Δήμο Ρ. Φεραίου»

«Αν δεν συμφωνήσουν οι κάτοικοι της περιοχής οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, θα είμαι αντίθετος και θα παλέψω για τη μη εγκατάσταση των βιομηχανιών παραγωγής ηλεκτρισμού με την καύση βιομάζας. Αν πειστούν για το αντίθετο, δεν έχω καμία αντίρρηση» δήλωσε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νικ. Πρίντζος, σχετικά με την εγκατάσταση εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ο κ. Πρίντζος διευκρίνισε ότι δεν είναι αντίθετος με τις επενδύσεις, ωστόσο όπως είπε «είμαι αντίθετος γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση των κατοίκων που έχουν «καεί», από τέτοια γεγονότα και είναι αντίθετοι μέσω της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ρ. Φεραίου. Δεν έγινε ενημέρωση, δεν υπήρξε διαβούλευση και στο παρελθόν εργοστάσια προκάλεσαν ολέθρια αποτελέσματα στην περιοχή. Δηλώνω ότι αν δεν συμφωνήσουν οι κάτοικοι της περιοχής οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, θα είμαι αντίθετος και θα παλέψω για τη μη εγκατάσταση των βιομηχανιών παραγωγής ηλεκτρισμού με την καύση βιομάζας. Αν πειστούν για το αντίθετο, δεν έχω καμία αντίρρηση».

Ερωτηθείς μάλιστα αν είχε κάποια ενημέρωση από την Περιφέρεια για το θέμα αυτό, τόνισε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση και πρόσθεσε ότι οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες είναι ανάστατοι κι ότι έπρεπε να γίνει διάλογος μαζί τους.

 

Sia

Νικ. Πρίντζος «Δεν έγινε καμία διαβούλευση για τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Δήμο Ρ. Φεραίου»

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |