Κεραυνός σκότωσε σε προπόνηση 30χρονο ποδοσφαιριστή

Η τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Κήρινθος – Ο άτυχος Γιάννης Συκιώτης ήταν κτηνοτρόφος – Άλλοι 5-6 συμπαίκτες του τραυματίστηκαν ελαφρύτερα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης στην Κήρινθο της Εύβοιας όταν 30χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κεραυνοβολήθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος Γιάννης Συκιώτης, συμμετείχε στην προπόνηση της τοπικής ομάδας όταν έπεσε ο κεραυνός. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

Από την πτώση του κεραυνού τραυματίστηκαν επίσης 5-6 συμπαίχτες του, οι οποίοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκαν ελαφρύτερα και οδηγήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο protothema.gr περιέγραψαν ότι όλα συνέβησαν την ώρα που οι ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν στα αποδυτήρια μετά την έντονη βροχόπτωση που έπιασε στην περιοχή. Ο άτυχος 30χρονος είχε μείνει λίγο πιο πίσω όταν έπεσε ο κεραυνός προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος ήταν ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας στο χωριό Μετόχι.

πηγή : protothema.gr

Κεραυνός σκότωσε σε προπόνηση 30χρονο ποδοσφαιριστή

Αθλητισμός, Ελλάδα, Πρώτο Θέμα |