Ευχαριστίες ΓΣΑ που θέλει  τον κόσμο και στα μπαράζ ανόδου

Ανακοίνωση ευχαριστιών εκδόθηκε από τη διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού, που θέλει  τον κόσμο και στα μπαράζ ανόδου …Στην  ανακοίνωση  αναφέρονται τα εξής: “Η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ.Αλμυρού κατέκτησε το 10ο πρωτάθλημα και γράφτηκε για ακόμα μια φορά με ανεξίτηλο μελάνι στο βιβλίο της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου. Βέβαια για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος υπεύθυνοι είναι οι ήρωες αυτής της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης (παίχτες, προπονητής) που πάλεψαν από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με υπέρτατη δύναμη ψυχής και τους συγχαίρουμε θερμά. Με αυτή την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε και τα συγχαρητήριά μας στη μαχητική ομάδα της Α.Ε.Διμηνίου που ήταν εντός και εκτός γηπέδου ένας άξιος αντίπαλος.

Με χαραγμένες στο μυαλό μας ακόμα αυτές τις αξέχαστες στιγμές, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο που κατάφερε να δώσει παλμό και ελπίδα στα παιδιά που έφεραν το πρωτάθλημα στον τόπο μας, αλλά και στους φιλάθλους σωματείων της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού που ήρθαν και στάθηκαν στο πλευρό μας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο αθλητισμός ενώνει.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Μαγνησίας κύριο Μπουκώρο Χρ. που ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα μας με την παρουσία του στην κερκίδα και για την ευγενική χορηγία του. Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας για όλη τη διοργάνωση και τον Πρόεδρο κύριο Μπατζιάκα, τους κ.κ. Θεοδώρου, Κανούλη, Κανάβα και Δαλούκα που συμμετείχαν σ’ αυτήν την ιστορική στιγμή του Συλλόγου μας. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αλμυρού για τη βοήθεια που μας προσφέρει, τους δημοτικούς συμβούλους του τόπου μας καθώς και προέδρους σωματείων και συλλόγων της περιοχής που ήτανε παρόντες σ αυτή τη μεγάλη γιορτή. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μάς δίνει δύναμη για διεκδίκηση νέων και μεγαλύτερων στόχων. Για το λόγο αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στα μπαράζ ανόδου, για να γίνει ακόμα ένα όνειρο πραγματικότητα”.

Ευχαριστίες ΓΣΑ που θέλει  τον κόσμο και στα μπαράζ ανόδου