Κένταυρος για τη ….μάχη της Κρήτης.

Έτοιμη για τον μεγάλο αγώνα με τον Γ.Σ. Χανίων δηλώνει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Η ομάδα της Αγριάς έχοντας κάνει το ρεπό της την προηγούμενη αγωνιστική, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζει την ομάδα των Χανίων, σήμερα Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 17.30 στο κλειστό των Χανίων.

Ο αγώνας έχει μεγάλη ιδιαιτερότητα και σημασία και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς πέρα από κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη έχει πετύχει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα των Χανίων έχει εμφανισθεί μέχρι τώρα ως ο …αδύναμος κρίκος του ομίλου, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας ταξίδεψε στην Αθήνα με 8 παίκτες!

Για την ομάδα των Χανίων, που έχει ιστορική παρουσία στο άθλημα και με παρουσία και στη μεγάλη κατηγορία (ως Κύδων Χανίων) το εν λόγω παιχνίδι είναι κομβικό και ένα από τα πιο κρίσιμα στη μάχη για την παραμονή που δίνει.
Ολα αυτά τα γνωρίζουν οι παίκτες και ο Γιάννης Τσιάπας, προπονητής του Κενταύρου Αγριάς, και αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με συγκρατημένη αισιοδοξία, σίγουροι όμως πως θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η αποστολή εξάλλου του Κενταύρου Αγριάς που αναχωρεί σήμερα για τα Χανιά δηλώνει ετοιμοπόλεμη και αποτελείται από τους: Καραπαναγιωτίδη, Μπουργάνη, Κρατήρα, Μπότσαρη, Λοίζου, Ασαρίδη, Ζωναρόπουλο, Ανδρέου, Μιμίκο, Νούλη, Κεφαλά, Καρανάσιο, Αστέρη.

 

Κένταυρος για τη ….μάχη της Κρήτης.

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |