Κέρδος ο Σταμάτης Καρράς

 

Ο Ολυμπιακός αν και έχασε σήμερα σε φιλικό από την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-2) στο Βόλο έχει κέρδος την συμμετοχή στο ματς και επιστροφή του Σταμάτη Καρρά στην αγωνιστική δράση …μετά από έξι μήνες.
Ο Σταμάτης Καρράς έμεινε για διάστημα έξι μηνών εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω της επέμβασης στο γόνατο του και σήμερα έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι μετά από πολύ καιρό με τον Νίκο Παντελή να τεστάρει την κατάσταση του.
Ο Καρράς πήρε θέση στη δεξιά πλευρά της άμυνας και έδειξε έτοιμος να ανταποκριθεί, χωρίς να φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την πολύμηνη αποχή του και δείχνοντας διάθεση, χαροποίησε ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία. Όλο το παιχνίδι έβγαλε και ο Ντίγκο Μαρτίνεθ που προέρχεταν από τραυματισμό.
Στο φιλικό ματς οι ερυθρόλευκοι ενώ ξεκίνησαν με γκολ πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού στο παιχνίδι με τον Διαμαντόπουλο(1-0) , ισοφαρίστηκαν στο 43’ από τον πρώην ερυθρόλευκο Δήμο Τζέκο (1-1) και στο 47’ έγινε η ανατροπή (1-2) με τον Βουτσιά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτσι, Καρράς (56’ Ζέρης), Χιντζίδης (70’ Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης (46’ Γιαλούσης), Μπάρμπας, Κορνελάτος, Πινάρες (46’ Νικολιάς), Ρόκας (51’ Μπιτάνγκ), Μαρτίνεθ, Θέος, Διαμαντόπουλος (46’ Κούτσι)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μέλκας (46’ Τσάμης), Σαββάς (71’ Αδαμόπουλος), Παπαργυρίου, Οικονόμου (80’ Δημόπουλος), Στάμος, Νίκιτς, Μίχος (64’ Αυφαντής), Μπιτέλης (46’ Χατζηρίζος), Γκουγκούδης (80’ Τζάνης), Μαυρίας (75’ Κοντός), Τζέκος (46’ Βουτσιάς)

Κέρδος ο Σταμάτης Καρράς

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |