Επιμορφωτικό σεμινάριο για προϊσταμένους τμημάτων του Νοσοκομείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιμορφωτικό σεμινάριο για προϊσταμένους τμημάτων του νοσοκομείου διοργανώνεται αυτή την εβδομάδα στο Νοσοκομείο Βόλου από το ΙΝ.ΕΠ. με τη συνεργασία του Γραφείου Εκπαίδευσης του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Τα στελέχη του νοσοκομείου εκπαιδεύονται από διακεκριμένα στελέχη της δημόσιας διοίκησης και έμπειρους εκπαιδευτές ενηλίκων σε ζητήματα ηγεσίας, λειτουργίας ομάδας, μεθοδολογίας διαβούλευσης και λήψης αποφάσεων, τεχνικές διαπραγμάτευσης και γενικότερα ορθολογικής διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων.
Εκπαιδευτής κατά την πρώτη μέρα ήταν το ανώτατο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης κ. Βασίλης Παπαγιάννης, ενώ θα ακολουθήσουν εν ενεργεία , αλλά και πρώην υψηλόβαθμα στελέχη από το χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης.
«Επενδύουμε στην επιμόρφωση και στη βίου μάθηση και κατάρτιση των συνεργατών μας. Η γνώση είναι δύναμη», είναι η άποψη της διοίκησης του νοσοκομείου. Τόσο ο διοικητής Κ. Καραμπάτσας όσο και ο αν. διοικητής Χ.Μπαλής ήταν παρόντες στο ξεκίνημα της εβδομαδιαίας αυτής επιμορφωτικής δραστηριότητας που πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή
Η 12η Μαΐου, ημερομηνία γέννησης το 1820 της αγγλοϊταλίδας φιλανθρώπου Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ, που θεωρείται η πρόδρομος της νοσηλευτικής υπηρεσίας, έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέρα του νοσηλευτή.
Την επέτειο τίμησαν τα στελέχη του Γ.Ν.Βόλου με δοξολογία και αρτοκλασία στην εκκλησία του νοσηλευτικού ιδρύματος. Παρόντες ο διοικητής Κ.Καραμπάτσας, η διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας Τ.Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Γιαννακός, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Γ.Σταγάκη, νοσηλευτές εν ενεργεία αλλά και αρκετοί συνταξιούχοι.

imera nosile

Επιμορφωτικό σεμινάριο για προϊσταμένους τμημάτων του Νοσοκομείου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |