Προσφυγές  ΕΠΣ  κατά της ΕΠΟ!!!

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ άνοιξε πλέον το δρόμο για προσφυγές στο Ειρηνοδικείο για έκπτωση των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας και  στο  δρόμο  αυτό  βαδίζει  και η ΕΠΣΘ .

Η απόφαση του ΤΤΔ ήρθε μετά την προσφυγή που έκανε δικηγόρος αθλητικού δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος και ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί, και με την οποία ζητούσε την έκπτωση των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ καθώς και το διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Ο λόγος της προσφυγής ήταν επειδή δεν τηρήθηκαν αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων της Ομοσπονδίας για οφειλές προς τους παίκτες και ελέω της εμπλοκής μελών της ΕΠΟ στη δικαστική υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή δηλώνοντας αναρμόδιο και με βάση το σκεπτικό του, αρμόδιο κρίθηκε ότι είναι το Ειρηνοδικείο. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι από την στιγμή που το όργανο της ΕΠΟ δηλώνει αναρμόδιο, κάθε προσφυγή κατά της Ομοσπονδίας και των μελών του ΔΣ θα γίνεται μέσω του Ειρηνοδικείου.

Η ΕΠΣΘ  αποφάσισε χθες ενώ  είχε   ηδη  στείλει  εντολή για προσφυγή  κατα  της ΕΠΟ. 

Όπως και  χθες έγραψε  το MyCityNet   και σήμερα ειναι πρωτοσέλιδο  στην εφημερίδα  Goal Ε.Π.Σ. ζητούν αντικατάσταση  της ΕΠΟ  καθώς  υπάρχει  αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία, ύστερα από τις τελευταίες  εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου …

goalnews

Σύμφωνα  με  οσα  αποκάλυψε  τη  Δευτέρα  στη  δίκη  στο Σκαι  ο  βολιώτης  δικηγόρος  Πέτρος Καϊμακάμης  εχει  στο γραφείο  του αιτήσεις από  Ενώσεις   ώστε  να  εκπέσει  αλλάξει   το διοικητικό συμβούλιο  της ΕΠΟ λόγω  εμπλοκής μελλών  του  σε  δικαστικές περιπτώσεις γυρω  από το ποδόσφαιρο . Η μία αίτηση  είναι  από την ΕΠΣΘ.

Προσφυγές  ΕΠΣ  κατά της ΕΠΟ!!!