“ΡΑΟΥΣ” των Ρέππα – Παπαθανασίου απο τη Θεατρική Ομάδα Βόλου Θρυαλλίδα

ΡΑΟΥΣ των Ρέππα – Παπαθανασίου από τη Θρυαλλίδα

Η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα» επιστρέφει και μας υπόσχεται στιγμές αστείρευτου γέλιου, με την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «ΡΑΟΥΣ» .Οι παραστάσεις θα δοθούν από τη Δευτέρα 25 μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαΐου στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας (Σταδίου & Μανδηλαρά), με ώρα έναρξης 21:30.Η τιμή Εισιτηρίου είναι 5 ΕΥΡΩ ενώ για μαθητές/φοιτητές 2 ΕΥΡΩ ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Οι τρεις κληρονόμοι ενός νεοκλασικού στον Βοτανικό βρίσκονται μπροστά σε μία έκπληξη όταν ανακαλύπτουν ότι το κληροδότημά τους είναι στην πραγματικότητα ένας επικερδής οίκος ανοχής. Εκβιάζοντας καταστάσεις, καταφέρνουν να πείσουν την ιδιοκτήτρια της «επιχείρησης» να συνεργαστούν και όλοι μαζί να δημιουργήσουν έναν πολιτιστικό σύλλογο «φάντασμα» για να πάρουν επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν όμως ο Γερμανός επίτροπος καταφθάνει για να ελέγξει πού πήγαν τα λεφτά, ξεκινάει η προσπάθεια των συνεργών της απάτης να παρουσιάσουν την «πνευματική παραγωγή» του συλλόγου.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Στην παράσταση παίζουν με σειρά εμφάνισης τα μέλη της Θρυαλλίδας : Στέφανος Λάππας , Ελένη Καββαδία . Ελευθερία Σαββάκη , Δημήτρης Γκιουλάκης , Έλλη Σκοπελίτη , Άννα Μήτσιου , Λάζαρος Γιούλας , Διονύσης Μπάλλας. Φιλική ηχογραφημένη συμμετοχή : Γιάννης Σερβετάς.
Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου, Κατασκευή Σκηνικών: Τελώνης ‘Έπιπλο , Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής , Φωτισμοί: Εμμανουέλα Μανούσου , Φωτογραφίες: 3iris Photography (Πέρσα Λεφάκη, Νίκος Μαυρογιάννης , Δέσποινα Μαστοράκου), Αφίσα/Πρόγραμμα: FRENZY.Projects

Η ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ
Η «Θρυαλλίδα» είναι μια Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με πολιτιστικό χαρακτήρα. Η ομάδα γεννήθηκε από την αγάπη των μελών για το θέατρο και την ανάγκη τους για έκφραση με τον θεατρικό λόγο. Δραστηριοποιείται από το 2007 και έχει παρουσιάσει στο κοινό του Βόλου και της Μαγνησίας τις θεατρικές παραστάσεις : “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” , “Ράφτης κυριών” , “Μπαμπάδες με ρούμι” , “Υπάρχει και Φιλότιμο” ,”Το παιχνίδι της Μοναξιάς” και ” Ευτυχώς Τρελάθηκα” , ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Θρυαλλίδα έχει προσφέρει απλόχερα στιγμές γέλιου αποδεχόμενη προτάσεις πολιτιστικών συλλόγων αλλά και συλλόγων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Πληροφορίες για την παράσταση αλλά και για την Θρυαλλίδα στο www.thriallida.gr και στο Τηλ. 6947045057

 

raus thriallida

 

“ΡΑΟΥΣ” των Ρέππα – Παπαθανασίου απο τη Θεατρική Ομάδα Βόλου Θρυαλλίδα

Πολιτισμός, Πρώτο Θέμα |