Τα έργα αποχέτευσης στην Αγριά επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Βόλου

Τα έργα αποχέτευσης στην περιοχή της Αγριάς επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Στέργιο Παπαευσταθίου και υπηρεσιακούς παράγοντες και επιθεώρησαν την πρόοδο των εργασιών, που απαιτείται να ολοκληρωθούν άμεσα εν όψει και του επερχόμενου θέρους.
Τα παράπονα του εργολάβου για καθυστέρηση στις πληρωμές θα αντιμετωπιστεί άμεσα από τη ΔΕΥΑΜΒ το ΔΣ της οποίας με εντολή του κ. Μπέου θα συνεδριάσει εκτάκτως την Παρασκευή και έτσι ξεκινούν οι εργασίες για την ολική αποκατάσταση του οδοστρώματος από το ξενοδοχείο Valis μέχρι λίγο μετά το μπαρ «Ανεμος» και των δύο κάθετων δρόμων, ενώ άμεσα ξεκινούν και τα ασφαλτικά στην πρώτη παράλληλο του παραλιακού δρόμου, την 28ης Οκτωβρίου, μέσω της οποίας με το κλείσιμο της παραλιακής τα οχήματα διοχετεύονται προς Πήλιο.
Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος σημείωσε ότι παρά την οικονομική δυσπραγία που καθημερινά εντείνεται, ο Δήμος Βόλου στέκεται δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αναζητεί τις βέλτιστες λύσεις για την επίλυσή τους.

Τα έργα αποχέτευσης στην Αγριά επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Βόλου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |