Το MyCityNet στις Βρυξέλλες σε συναντήσεις με φορείς του Βελγίου (photos + VIDEO)

 

Στο πλαίσιο του προγραμματισμένου κύκλου επαφών με φορείς του εξωτερικού, το MyCityNet .gr , και ο Πρόεδρος της Hellenic Spirit Organization (hellenicspirit.org) κος Αθανάσιος Μητσάκης , κατά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε μετά του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητος Βρυξελλών κου Δημητρίου Αργυρόπουλου, συναντήσεις με φορείς αλλά και επιφανείς προσωπικότητες και επιχειρηματίες του Βελγίου.

Κατά την επίσκεψη στην Ελληνική Πρεσβεία έλαβε χώρα συνάντηση με τον Εμπορικό – Οικονομικό Ακόλουθο στο Βέλγιο κο Παντελή Γκάσσιο και σε κλίμα φιλικό ανεπτύχθησαν εμπορικά ζητήματα του τόπου ενώ εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα που αφορούν μελλοντικές δράσεις της Hellenic Spirit Organization με σκοπό την τόνωση του εμπορίου και των εξαγωγών της χώρας μας.

Mitsakis-Gassios

 

Επικοδομητικότατη δε η συνάντηση με τον Γραμματέα του Ελληνοβελγικού Επιμελητηρίου κο Νικόλαο Κορογιαννάκη ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις τους σκοπούς και τους στόχους της Hellenic Spirit Organization που αφορούν τους εμπορικούς δεσμούς των δύο χωρών.

Korogiannakis-Mitsakis

 

Κατά την διάρκεια επίσης της παραμονής τους στις Βρυξέλλες το MyCityNet.gr και ο κος Μητσάκης , επισκέφθηκαν την μεγαλύτερη Ελληνική εορτή που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο προάστιο των Βρυξελλών Huizingen .
Το Ελληνικό αυτό festival, το “GREEK DAY”  δημιούργημα της ομογένειας, καταγράφει ιστορία 56 ετών  ενώ η συμμετοχή άγγιξε τα τριάντα χιλιάδες άτομα. Μία γιορτή θεσμός, με Ελληνικούς χορούς , αφάνταστο κέφι, πολύ σουβλάκι και ποτό, και συμμετοχή στα «δρώμενα» πολλών άλλων εθνικοτήτων, όπως χαρακτηριστικότατα απεικονίζεται στο κάτωθι video.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών κος Δημήτριος Αργυρόπουλος  κατά τον καθιερωμένο χαιρετισμό αφού ευχαρίστησε για την πολύ μεγάλη συμμετοχή, εξήρε την ανάγκη για συνένωση των Ελλήνων έξω και πέρα από κάθε πολιτική σκοπιμότητα με σκοπό την ανάταση του Έθνους μας.

GREEK DAY  2015 - Argyropoulos Dimitris

GREEK DAY 2015 Argyropoulos-Mitsakis - HIJINGEN

 

 

Το MyCityNet στις Βρυξέλλες σε συναντήσεις με φορείς του Βελγίου (photos + VIDEO)