Ζητείται σέντρα από την Football League!

Η Football League ζητά από την ΕΠΟ να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημά της, ξεκαθαρίζοντας ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων της τρέχουσας σεζόν.
Αυτό αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της διοργανώτριας το απόγευμα (18/11). Είχε προηγηθεί, λίγες ώρες νωρίτερα, το σχετικό ψήφισμα που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση των αρχηγών και προπονητών των 23 από τις 26 ομάδες (δεν εκπροσωπήθηκαν Παναχαϊκή, Αιγινιακός και Λάρισα) με τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα στην άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο και για το λόγο αυτό ζητά από την Ε.Π.Ο. να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για τον ορισμό των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής ημέρας.
Τα μέλη της Ένωσης, οι Πρόεδροι των ΠΑΕ δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και είναι αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας.
Πέρα των ανωτέρω, ομόφωνα το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε όπως ζητήσει από την Ε.Π.Ο. να προβαίνει πλέον σε κλήρωση και όχι σε ορισμό των διαιτητών για τους αγώνες της FOOTBALL LEAGUE», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Football League που εκδόθηκε μετά το τέλος του Δ.Σ.

Το ψήφισμα
Στη συνάντηση του προέδρου της Football League, Σπύρου Καλογιάννη, με τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων, παρουσία και του ΠΣΑΠ εξεδόθη το παρακάτω ψήφισμα:
«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών της ΔΗΛΩΝΕΙ ότι είναι καθ’ όλα έτοιμη για τη διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, της 6ης αγωνιστικής και εφεξής και ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της – υποχρεώσεών της διεξήγαγε σήμερα (μετά από πρόσκληση της ΈΝΩΣΗΣ στις 13.11.2014) , ημέρα Τρίτη και από ώρα 11:00 π.μ. έως 13:00 Ειδικό Σεμινάριο με θέματα τη «ΒΙΑ στους Αθλητικούς Χώρους», το DOPING (ΦΑΡΜΑΚΟΔΙΕΓΕΡΣΗ), τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στον αθλητισμό και την ΕΥΘΥΝΗ όλων των ποδοσφαιρικών παραγόντων για την προστασία του ποδοσφαίρου, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι Προπονητές και Αρχηγοί των ποδοσφαιρικών τμημάτων των ομάδων – ΠΑΕ (μελών της), αλλά και εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, οι οποίοι και συνυπογράφουν το παρόν.
Ως εκ τούτο, εναπόκειται πλέον στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να ενεργήσουν τα προβλεπόμενα για τον ορισμό και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας».

Ζητείται σέντρα από την Football League!

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |