Η ΕΠΟ περιμένει το «OK» και της Super League

Το «ΟΚ» από τη Super League περιμένει η ΕΠΟ προκειμένου να αλλάξει την απόφασή της και να ορίσει, τελικά, διαιτητές προκειμένου να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23 Νοεμβρίου).
Ηδη οι ομάδες της Football League και η ίδια η διοργανώτρια του δεύτερου επαγγελματικού πρωταθλήματος αποφάσισαν ότι θέλουν να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημά της και ανέλαβαν την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων.
Πλέον, σειρά παίρνει η Super League, η οποία επρόκειτο να συνεδριάσει την Τετάρτη (19/11) παρουσία και των ιδιοκτητών των ομάδων. Και λέμε «επρόκειτο» γιατί ακόμα δεν υπάρχει η σχετική ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της ημέρας και ώρας της σχετικής συνεδρίασης και πλέον το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεδρίαση.
Τι θα συμβεί; Ολα δείχνουν ότι η Super League θα εκδώσει μια ανακοίνωση, στο πνεύμα αυτής της Football League, με την οποία θα ζητά και αυτή από την ΕΠΟ να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή τους. Άλλωστε κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν στο καλεντάρι, ενώ εδώ και μέρες η Nova πιέζει ώστε να γίνουν οι αναμετρήσεις.

Η ΕΠΟ περιμένει το «OK» και της Super League

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |