Φωτογραφική καταγγελία για εμπλοκή στις εκλογές των ΕΠΣ!

Επιστολή-«βόμβα» προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της Γιώργο Γκιρτζίκη απέστειλε  ο ομόλογός του της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας.

Σύμφωνα με αυτή, υπάρχει εμμέσως πλην σαφώς καταγγελία για εμπλοκή του ΠΑΟΚ και… όχι μόνο στις εκλογές των ποδοσφαιρικών Ενώσεων (προφανώς με απώτερο σκοπό την υποστήριξη των υποψηφίων που τάσσονται ενάντια στη νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας)!

Και όλα αυτά καθώς ο Παλάσκας δεν μένει σε αοριστίες, αλλά κατονομάζει για συμμετοχή σε εξωθεσμικές διαδικασίες τον Μάλαμα Τεβεκέλη (ειδικό σύμβουλο του Ιβάν Σαββίδη), τον Γιάννη Παπαδόπουλο (πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ που το όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011 και φέρεται σύμφωνα με δημόσιες τοποθετήσεις του Κούγια να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη) και τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βασίλη Γκαγκάτση (επικεφαλής του ηττημένου συνδυασμού στις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2012).

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας στην επιστολή του ζητά να διερευνηθεί το όλο θέμα και αναρωτιέται γιατί συμβαίνουν όλα αυτά…

Αναλυτικά η επιστολή Παλάσκα είναι η ακόλουθη: «Κύριε Πρόεδρε,

Το τελευταίο διάστημα με την προκήρυξη των εκλογών στις Ενώσεις διαβάζοντας στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο και επικοινωνώντας με συναδέλφους στις Ενώσεις τους, κατά την προεκλογική περίοδο ασχολούνται ενεργά με τις εκλογές, όπως και στην περίπτωση των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας, ο πρώην διαιτητής Super League κ. Τεβεκέλης, ο πρώην υπάλληλος της Ομοσπονδίας γνωστός σε μένα Γιάννης Παπαδόπουλος και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης εκτός δικαιοδοσίας τους.

Από πού ορμώμενοι και σε τι αποβλέπουν;

Παρακαλώ όπως ερευνήσετε την ενεργό ανάμιξη των παραπάνω στις εκλογές των Ενώσεων.

Για το ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ».

Φωτογραφική καταγγελία για εμπλοκή στις εκλογές των ΕΠΣ!

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |