Καρδίτσα κατά Ζακύνθου

Να εκμεταλλευτούν τους μπελάδες στους οποίους μπήκε η Ζάκυνθος θέλουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης Καρδίτσας προκειμένου να σωθούν.

Τη Δευτέρα (8/6) έγινε γνωστό πως οι Επτανήσιοι, όπως και η Καλλιθέα, απειλούνται με αφαίρεση δύο βαθμών, αλλά στις δύο ομάδες δόθηκε και προθεσμία κάποιων ημερών για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Μπορεί η ΠΑΕ Ζάκυνθος την Τρίτη (9/6) να τακτοποίησε την οφειλή της προς τον Γιώργο Νικολέτο, όμως, η Αναγέννηση επιμένει πως πρέπει να αφαιρεθούν οι βαθμοί από τους νησιώτες.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αναγέννηση: «Εφεση κατέθεσε σήμερα η νομική υπηρεσία της Αναγέννησης για την ενεργοποίηση των ποινών στη Ζάκυνθο και αφαίρεση δύο βαθμών, ζητώντας έτσι μ’ αυτό τον τρόπο να εφαρμοστεί η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που γνωστοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν την τέλεση του αγώνα της περασμενης Δευτέρας.

Η υπόθεση δεν αφορά μόνο στον αγώνα της Αναγέννησης με τη Ζάκυνθο που κακώς ορίστηκε και βάσει του κανονισμού θεωρείται δεδομένο το -2 αλλα και το παιχνίδι της Ζακύνθου με τον Πιερικό όπου πρέπει να επιβληθεί βάσει των κανονισμών επιβολής κυρώσεων και των δεδικασμένων η ποινή των -3 και στις δυο ομάδες, παρότι η τελευταία έχει αποσυρθεί.

Εφεση κατέθεσαν μαζί με την Αναγέννηση και οι νομικές υπηρεσίες του Αιγινιακού και του Τυρνάβου.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ».

Καρδίτσα κατά Ζακύνθου

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |