Απάντηση Γεν. Γραμματέα ΕΠΣΘ

Τη δική του εκδοχή -απάντηση έδωσε με επιστολή του ο νεος γραμματέας της ΕΠΣΘ Β.Κανάβας σε οσα φαίνεται να του καταλόγισαν χάρις να τον κατονομάζουν οι πρώην αντιπρόεδροι .Αναλυτικα
“Διαβάζοντας τις επιστολές του κ. Πάσχου και του κ. Αγγελόπουλου στον έντυπο τοπικό τύπο που αφορούν τον απόηχο της αναδιάρθρωσης στην ΕΠΣΘ, θεωρώ ότι επιβάλλεται να απαντήσω σε όποιες αιχμές αφήνουν για το πρόσωπο μου, απολογούμενος για οποιαδήποτε ενέργεια μου στο εαυτό μου και στα 13 σωματεία που με επέλεξαν στη θέση του Συμβούλου της Ένωσης μας και όχι στον οποιοδήποτε αρριβίστα που φλερτάρει με τίτλους και αξιώματα χωρίς “ιδρώτα και αίμα”, με αποκλειστικό σκοπό να ικανοποιήσει τον προσωπικό του “ναρκισσισμό” και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

“Ο επαναστάτης λοιπόν με το φουλάρι” – όπως τον αποκαλούν οι παραπάνω, απαντά στους “κυρίους με τα μοντγκόμερυ”, ότι αυτό που τον αφορά πρώτιστα, είναι η ύπαρξη των Ερασ/κών Ποδ/κών Σωματείων που αποτελούν την βάση για να κάθεται η κάθε Ένωση, η κάθε ΕΠΟ και η κάθε προσωπική φιλοδοξία και αυτοπροβολή πάνω της.

Κι αυτό το έλεγα, το λέω και θα το υποστηρίζω μέχρι … “θανάτου”, γιατί δημιούργησα ένα ποδ/κό σωματείο το ’94 από το μηδέν και ανελλιπώς μέχρι σήμερα δίνω το “αίμα μου” γι’ αυτό.Όσο υπάρχει λοιπόν αυτό ενδεχομένως να έχω κάποιο “αξίωμα” στην ΕΠΣΘ, γιατί “πατώ” πάνω του και έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να το κάνω.Αν πάψει να υπάρχει και εγώ με τη σειρά μου θα το ακολουθήσω. Άρα λοιπόν την όποια ενέργεια μου στα θέματα που μας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τις καθορίζω εγώ και μόνον εγώ ! Και αυτό θα φανεί στη συνέχεια αν έπραξα σωστά ή όχι.Για την ιστορία επομένως, απευθυνόμενος πάντα στα Σωματεία που με εμπιστεύθηκαν ρωτώ :Ποια είναι η σωστή θέση ? Το “λιβάνισμα” η παροχή “γης και ύδατος” στην υπερκείμενη αρχή της ΕΠΣΘ ή η σωστή θέση απέναντι της που σημαίνει ότι αν είναι σωστή απέναντι στη βάση, στα σωματεία δηλ. θα είμαι και εγώ σωστός αν όχι τότε “απέναντι”.Είναι λοιπόν σωστή η θέση της υπερκείμενης αρχής όταν δεσμεύει το ποσόν από την ΓΓΑ που προορίζονταν για τα σωματεία και τα αφήνει να αργοπεθαίνουν ? Ας δώσουν τα σωματεία την απάντηση.Εγώ την έδωσα με ξεκάθαρη θέση και δεν με απασχολεί κανένα σχόλιο από όπου και αν προέρχεται. Εξάλλου το έχω τονίσει και το τονίζει συνεχώς ότι διαφωνώ κάθετα με τις υποχρεώσεις που μας φορτώνει κάθε χρόνο η υπερκείμενη αρχή και μας στερεί τα δικαιώματα μας, αυτά που μας απέμειναν.Το ΔΣ της ΕΠΣΘ όπως διαμορφώθηκε είναι ενωτικό και καμία μα καμία “ομάδα” δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την αγωνία και το αδιέξοδο των ποδ/κών συλλόγων.

Η διαδικασία, οι απειλές για λογοδοτήσεις στις πειθαρχικές επιτροπές, οι εσκεμμένες παγίδες, οι “αλέκτωρες που λαλούν”, οι υποταγές, οι ποδ/κές εταιρείες, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και οτιδήποτε συναφές με αφήνουν προσωπικά παγερά αδιάφορο !Αυτή την ώρα που γράφω αυτή την επιστολή το μόνο που σκέφτομαι είναι το πως θα βρω πόρους για διαιτησίες, οδοιπορικά, υλικό, γιατρούς κ.α. την ουσία δηλαδή στο Σαββατοκύριακο που έρχεται, γιατί η ΑΕ Μακρινίτσας είναι “παιδί μου” και όλα αυτά που επικαλούνται και λασπώνουν οι “κύριοι με τα μοντγκόμερυ” ένα τεράστιο τίποτα.ΥΓ. Το φουλάρι για μένα είναι προσωπικό φετίχ και συνδέεται με κάποιες στιγμές της ζωής μου γι’ αυτό πάντα θα το φοράω¨”

Με τιμή

Ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΘ

Βασίλης Κανάβας

Απάντηση Γεν. Γραμματέα ΕΠΣΘ

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |