Παραδοσιακή βραδιά από τον χορευτικό Σύλλογο Ν.Ιωνίας

Μία παραδοσιακή βραδιά είχε την ευκαιρία ν’απολαύσει το κοινό του Βόλου στον πολυχώρο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας ” Άξιον Εστί “, στη περιοχή της Άλλης Μεριάς Βόλου. Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, ο χορευτικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αργιθεατών Ν. Μαγνησίας, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τη Καππαδοκία, προβάλλοντας έτσι, την ελληνική παράδοση και προάγοντας το πολιτισμό ως αντίδοτο μέσα στο δύσκολο σύγχρονο κοινωνικό “γίγνεσθαι”. Η όλη βραδιά κοσμήθηκε επίσης, με τη παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα παιδικά τμήματα του “Άξιον Εστί”.

Θερμά ευχαριστήρια οφείλονται στους χοροδιδασκάλους των Συλλόγων, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης με τα χορευτικά τους τμήματα και συγκεκριμένα στο κ. Γεωργίου Γεώργιο από τον Σύλλογο Αργιθεατών Μαγνησίας, την κ. Κατσάνου Αικατερίνη από τον Χορευτικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, τον κ. Μούτο Κωνσταντίνο από τον Σύλλογο Αγριάς – Βόλου “Άγιος Γεώργιος”, την κ. Μάντζαρη Μαρία από το πολυχώρο του ” Άξιον Εστί “, όπως επίσης και το κ. Αναγνώστου Επαμεινώνδα από τον ίδιο χώρο.

argitheates2

 

Τόσο το διοικητικό συμβούλιο του χορευτικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας Μαγνησίας όσο και αυτό του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Μαγνησίας ευχαριστούν τους προαναφερθέντες Συλλόγους για την όλη συνεργασία διεξαγωγής της εκδήλωσης, την διοίκηση του ” Άξιον Εστί ” για τη παραχώρηση του χώρου, καθώς και το κοινό, που τίμησε την εκδήλωση με τη παρουσία του κι εύχονται ολόψυχα σε όλο το κόσμο καλό καλοκαίρι.

Παραδοσιακή βραδιά από τον χορευτικό Σύλλογο Ν.Ιωνίας

Πολιτισμός, Πρώτο Θέμα |