Ενάντια σε σκέψεις  «αλλαγών»

Ξεκάθαρη θέση ενάντια σε σκέψεις για δημιουργία μίας ομάδας στην πόλη του Βόλου, έλαβαν οι “Austrian Boys”  και  αλλού  σύνδεσμοι μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση  των  “Austrian Boys”  :

“Είναι αλήθεια ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνουμε υπομονή και δεν έχουμε παρέμβει για να εκφράσουμε τις απόψεις μας απέναντι στο κλίμα που αιωρείται εδώ και κάποιες ημέρες στη πόλη του Βόλου σχετικά με την ομάδα μας.

Ελπίζουμε, αυτήν την υπομονή να μην την αντιλαμβάνονται κάποιοι ως αδυναμία, γιατί γνωρίζουν όλοι καλά πως αυτό θα είναι ένα τεράστιο λάθος.

Παρακολουθούμε από πολύ κοντά και με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου …και να ξέρουν όλοι ότι είμαστε ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή και για ΠΑΝΤΑ. Σκέψεις και μαϊμουδίσια σενάρια για μια «νέα» δήθεν ομάδα στη πόλη του Βόλου, στις πλάτες όμως του Ολυμπιακού Βόλου όχι μόνο δεν μας αφορούν καθόλου αλλά παράλληλα τα θεωρούμε προσβλητικά απέναντι στην ιστορία, στο μέγεθος, στους οπαδούς και στα όσα εκφράζει αυτή η ομάδα.

Και επειδή παρατηρούμε κάποιες διαδικτυακές δήθεν δημοσκοπήσεις περί αυτού του θέματος, όπου ο οποιοσδήποτε άσχετος μπορεί να κάνει ένα κλικ, καλούμε αν κάποιος θεσμικός παράγοντας έχει αμφιβολίες και θέλει να κάνει μια δημοσκόπηση για το συγκεκριμένο ζήτημα να στήσει κάλπες στις κερκίδες του ΕΑΚ …και τότε θα διαπιστώσουν όλοι πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν παίζουν με την ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας τους. Επίσης, θέλουμε να συμβουλεύσουμε κάποιους δημοσιογράφους ή κάποιους άλλους που πουλάνε φθηνό “οπαδιλικί” στο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, να σταματήσουν να συντηρούν εντέχνως το συγκεκριμένο θέμα γιατί απλά αν συνεχίσουν το μόνο που αποδεικνύουν είναι η αναξιοπιστία τους.

Το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει, είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό Βόλου και το πώς θα διαμορφωθούνε οι κατάλληλες συνθήκες ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια θετική προοπτική για τα επόμενα χρόνια.

Καλούμε λοιπόν όλους όσους πραγματικά μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια να το κάνουν ΑΜΕΣΑ προκειμένου να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Το να υπηρετείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ είναι μια ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ. Και όσοι τιμούν με αυτό τον τρόπο τον Ολυμπιακό Βόλου, από εμάς θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη.

Βόλος είναι η πόλη που ζούμε και αγαπάμε.

Ολυμπιακός Βόλου είναι το νόημα και η λατρεία της ζωής μας.”

Επίσης   ανακοίνωση  υπήρξε   από  τον σύνδεσμο  malavetas volos

«Από το 1937 και το ταξίδι συνεχίζεται…

Αν και το να γράφουμε ανακοινώσεις στον τύπο δεν είναι μια από τις συνήθεις πρακτικές μας αυτή τη φορά το επιλέξαμε. Το επιλέξαμε γιατί το τελευταίο διάστημα μεθοδεύονται στον Βόλο κάποια πράγματα που ως σκοπό έχουν να υπονομεύσουν την υπόσταση της ίδιας της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας σύλλογος-μια ομάδα-μια ιδέα που υπάρχει από το 1937.Μια ομάδα που την φανέλα της φόρεσαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως π.χ. Συνετόπουλος, Boda,Μποτίνος αλλά και αγωνιστές-πρότυπα ζωής όπως οι αδελφοί Μαλαβέτα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα που χιλιάδες κόσμου όλα αυτά τα χρόνια την ακολουθεί στις χαρές και στις λύπες. Χιλιάδες κόσμου έχει ταξιδέψει μαζί της σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Χιλιάδες κόσμου την ακολουθεί όπου και να παίζει από την Δ’ εθνική μέχρι την superleague , από την Γραβιά μέχρι την Τούμπα και από το κιούπι μέχρι το Λουξεμβούργο.

Έτσι, λοιπόν, ύστερα από 77 χρόνια ιστορίας κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν τους αρέσει το όνομα, το σήμα, τα χρώματα της ομάδας και ποιος ξέρει τι άλλο. Καταρχήν, ποιοι είναι αυτοί; Και κατά δεύτερον, ποιόν ρώτησαν;

Όλα προωθούνται από γνωστούς γυμνοσάλιαγκες και παπαγαλάκια των τοπικών ΜΜΕ. Ποιός τους τα πλασάρει; Προφανώς κάποιοι που με την μετονομασία της ομάδας μας αποβλέπουν σε οικονομικά κέρδη, καθώς όπως λένε θα τους βοηθήσει στο μάρκετινγκ. Ιστορίες τραγελαφικές, ιστορίες για γέλια και για κλάματα. Κάποιοι λοιπόν για προσωπικό-οικονομικό-πολιτικό όφελος θέλουν να διαλύσουν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η λύση είναι μια και είναι η εξής: οποιοσδήποτε φαντασιώνεται Volos fc κτλ είτε είναι νομάρχης, είτε δήμαρχος, είτε επιχειρηματίας ας το επιχειρήσει αλλά μακριά από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όποιος θέλει ας φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, ας βάλει λεφτά και ότι άλλο φρου-φρου και αρώματα θέλει και ας προσπαθήσει. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ντε και καλά πρέπει να το κάνει αυτό εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάρτε το χαμπάρι δεν είναι ούτε η εκάστοτε διοίκηση ούτε ο εκάστοτε πρόεδρος. Αυτοί πάνε και έρχονται. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο λαός του και η ιστορία του και δεν θα πάψει να υπάρχει.

Υ.Γ Απειλές και μαφιόζικες ψευτομαγκιές ( του στυλ ξέρω τα σπίτια σας και τις δουλειές ,υπονοούμενα για μπράβους) που δεχτήκαμε από το Δήμαρχο Βόλου δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν να παλέψουμε για την ΥΠΑΡΞΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και θα πρέπει οι αγνοί φίλαθλοι και οπαδοί να τις απομονώσουμε και να τους ξεράσουμε από την ομάδα μας»

MALAVETAS

Ενάντια σε σκέψεις  «αλλαγών»

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |