Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργατοϋπαλλήλων για τις εκλογές στον κλάδος επισιτισμού – τουρισμού

Σιγά μην «έλειπε ο Μάρτης απ’ τη σαρακοστή»! Εκλογές, χωρίς …επαναστατική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, δεν έχουν ποτέ γίνει, για να εξαιρεθεί, τώρα, ο Κλάδος του Επισιτισμού-Τουρισμού!
Μόνο που οι τραγικά απομονωμένοι και απελπιστικά «λίγοι» …αγωνισταράδες του ΠΑΜΕ θα έπρεπε να βρουν κάποιον άλλον, πιο πρωτότυπο τρόπο για να ζητιανέψουν εκλογικά «κουκιά» και όχι να μας γεμίσουν με αγωνιστικά φούμαρα, με τις ίδιες και τις ίδιες, χιλιο-αντιγραμμένες ανακοινώσεις, που οι συνάδελφοι βαρέθηκαν να διαβάζουν και, έχουν, οριστικά πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων!
Μιάς, όμως, και το «τραβάει η καμπούρα τους», ας τους υπενθυμίσουμε ότι οι ίδιοι οι συνάδελφοι είναι αυτοί που έχουν κρίνει ολωνών μας τα πεπραγμένα, και έχουν κατατάξει τον καθένα μας στην θέση που του αρμόζει!
Κατανοούμε την μοναξιά τους, αλλά για να καταφέρουν να πείσουν τους συναδέλφους, θα πρέπει και στην πράξη, όχι μόνο στα (ανέξοδα) λόγια να συστρατευθούν για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του Κλάδου μας.
Δυστυχώς για τους «επαγγελματίες εργατοπατέρες» του ΠΑΜΕ, γνωριζόμαστε αρκετά καλά όλοι μας. Γι αυτό και είμαστε βέβαιοι, ότι και σ’ αυτές τις εκλογές η εμπιστοσύνη στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ θα εκφραστεί με ακόμη πιο μαζικό, αποφασιστικό τρόπο, δίνοντας περισσότερη δύναμη στο Σωματείο μας ν’ αντισταθεί στις αλλεπάλληλες μνημονιακές λαίλαπες!
Η ενότητα και όχι η διάσπαση μπορεί να αντιμετωπίσει τα μνημόνια! Και αυτό είναι καιρός, οι «επαγγελματίες» καθοδηγητές του ΠΑΜΕ να το αντιληφθούν και να πάψουν να λειτουργούν σαν …βραχνιασμένες κομματικές «ντουντούκες»!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργατοϋπαλλήλων για τις εκλογές στον κλάδος επισιτισμού – τουρισμού

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |