Παιδική παράσταση : “Ο Γάιδαρος ο Μένιος”

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας, συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 και έπειτα από την τελευταία μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση “Τα Τρία Γουρουνάκια”, παρουσιάζει αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας φίλων και στις μνήμες των μεγαλύτερων.

“Ο Γάιδαρος ο Μένιος”, είναι μια ιστορία που εξυμνεί την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού. Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου, με την “αγάπη” της χωρίς συγκρατημό, έκανε το γαϊδούρι της, γάιδαρο σωστό! Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που…

“Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο Παραχαίδεμένος” είναι μια σπιρτόζικη διασκευή με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα. Μια κωμική, θεατρική απόδοση του παραμυθιού που φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα πιστή στα ουσιώδη νοήματα του συγγραφέα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα ευφάνταστα κοστούμια θα σας ταξιδέψουν με μαγικό τρόπο στην εξέλιξη του παραμυθιού.

Συντελεστές παράστασης
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης – Δήμητρα Κωνσταντίνου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης
Διασκευή, Ειδικές Κατασκευές, Χορογραφία – Κίνηση, Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης
Σχεδιασμός & Κατασκευή Κοστουμιών: Ελένη Ψύρρα
Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας
Γενική Είσοδος: 9€ ( από 2 ετών και άνω)
Ώρα έναρξης: 21:15
Προπώληση εισιτηρίων: “Δίαυλος” Τοπάλη 14, Δευτέρα: 10:00-14:00 και Τρίτη: 10:00-14:00 και 18:00 – 20:30
Πληροφορίες: 24210 – 25363

Παιδική παράσταση : “Ο Γάιδαρος ο Μένιος”

Magazine, Εκδηλώσεις, Πολιτισμός |