«Βγήκαν μαχαίρια» στο Δημοτικό Συμβούλιο με φόντο τον ΣΥΡΙΖΑ

«Βγήκαν μαχαίρια» στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Γ. Μολοχίδη στελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και του ανεξάρτητου συμβούλου Νικ. Χαυτούρα, διεγραμμένο μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τις οικονομικοκοινωνικές εξελίξεις.
Η κόντρα ξεκίνησα όταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουλάς ρώτησε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντά που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, αν θα ενημερώσει το σώμα για τις εξελίξεις με τον κ. Πατσιαντά να του λέει ότι εκχωρεί σε αυτόν τον λόγο και τον σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Μολοχίδη να λέει προς τον κ. Μουλά « Ξύνεσαι πρόεδρε τώρα. Άντε κάνε τη δουλειά σου» και τον κ. Μουλά να του απαντά «Όλη η Ελλάδα ξύνεται».
Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Αχ. Μπέος δήλωσε ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει εκτός πολιτικού περιεχομένου και τον κ. Μουλά να ανταπαντά ότι η χρηματοδότηση που έρχεται είναι κατά 90% από την Ε.Ε. και γι αυτό ζήτησε ενημέρωση. Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ματθ. Δραμητινός ζήτησε από τον Πρόεδρο να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στον κ. Τσίπρα. Σε εκείνο το σημείο το λόγο ζήτησε να πάρει ο ανεξάρτητος σύμβουλος Νικ. Χαυτούρας με τον κ. Μολοχίδη να ασκεί κριτική στον κ. Χαυτούρα. «Όταν σε στηρίζαμε ήταν καλά για να σε κάνουμε πρόεδρο. Είσαι μεγάλος χαβαλές»δήλωσε ο κ. Μολοχίδης με τον κ. Χαυτούρα να ανταπαντά «Είσαι σε σύγχυση για κάποια θεσούλα». Ακολούθησε ένταση ενώ σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Δήμαρχος Βόλου ζήτησε να σταματήσει το θέμα και να συνεχιστεί η διαδικασία.

«Βγήκαν μαχαίρια» στο Δημοτικό Συμβούλιο με φόντο τον ΣΥΡΙΖΑ

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |