Πολύ κοντά η αναγνώριση της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ

Μετά τις  εκλογές  της 9ης Οκτωβρίου η ΕΠΣΘ θα επανέλθει κανονικά  ως μέλος  της ΕΠΟ. Η τριμελής εκλογική επιτροπή της ΕΠΣΘ,που  εκλέχτηκε  στην τελευταία ΓΣ  των σωματείων της Ένωσης  αποτελούμενη από τους Νίκο Τσεκούρα, Αποστόλη Καραδήμο και Λάμπρο Τάσιου μετέβη σήμερα στην Αθήνα και συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της  Γιώργο Γκιρτζίκη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Βαγγέλη Τοπολιάτη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Παυσανία  Παπανικολάου και τον Β’ Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μαζαράκη.

Σκοπός της συνάντηση ήταν η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για τις αποφάσεις της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΘ, για τις διαδικασίες που ακολούθησε η εκλογική επιτροπή καθώς και να δοθούν απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που είχε εξουσιοδοτηθεί η Επιτροπή να υποβάλλει. Μετά από συζήτηση σε πολύ θετικό κλίμα, δόθηκαν απαντήσεις για όλα τα θέματα. Κατόπιν τούτου καλούνται όλα τα μέλη-σωματεία της Ένωσης να βρίσκονται την Τετάρτη 30/9/2015 και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΘ για την ενημέρωση τους.

Η συνάντηση πάντως  αποτελεί ένα ακόμη  βήμα αναγνώρισης  της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ και  επι  της  ουσίας  αναγνωρίζει τις  διαδικασίες  που  γίνονται για  εκλογές για  να  φτάσει  στην άρση της αναστολής της ιδιότητας μέλους που έχει επιβληθεί από τον περασμένο Ιούνιο.

Πολύ κοντά η αναγνώριση της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |