Κοινωνικό πρόσωπο των οργανωμένων

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου, “Blue Angels”, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια για τις άπορες οικογένειες της πόλης. Η σχετική ανακοίνωση:
“Τα τελευταία χρόνια ο σύνδεσμος μας έχει να επιδείξει δραστηριότητες και εκτός γηπέδων. Θέλοντας για ακόμα μια χρονιά να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα συλλέγονται στα γραφεία του συνδέσμου τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμός και παιχνίδια, για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας.
Περιμένουμε όλους τους Νικιώτες και όχι μόνο να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια. Γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι.
Καθημερινά από της 18:00-22:00 στα γραφεία του συνδέσμου, Αναπαύσεως 43.”
*Η κίνηση των Blue Angels να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για άπορες οικογένειες της πόλης, δεν άφησε ασυγκίνητα τα μέλη της Λέσχης Φίλων Νίκης Βόλου, οι οποίοι συμπορεύονται στην κίνηση ανθρωπιάς ενόψει των Χριστουγέννων. Η σχετική ανακοίνωση:
“Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, διαπιστώνουμε ότι στο νεαρότερο και πιο ζωντανό κομμάτι του οπαδικού μας κινήματος, εκτός από την αγάπη για την ομάδα, περισσεύει και η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας.
Η ανιδιοτελή τους προσφορά δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους.
Για τον λόγο αυτό, η Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου 1924, συμπορεύεται με τα παιδιά των Blue Angels και σ΄ αυτή την κίνηση ανθρωπιάς ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…”

Κοινωνικό πρόσωπο των οργανωμένων

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |