Αντικαταστάσεις Διαιτητών

Λόγω εκτάκτου κωλύματος του Βοηθού Διαιτητή ΔΙΝΑΚΗ Κ. , στον αγώνα ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ – ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ στα καθήκοντα του Β’ Βοηθού ορίζεται η ΜΠΑΣΔΕΚΗ Ε.
Λόγω εκτάκτου κωλύματος του Διαιτητή ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δ. , στον αγώνα ΔΑΦΝΗ – ΤΟΞΟΤΗΣ στα καθήκοντα του Διαιτητή ορίζεται ο ΤΡΙΦΟΝΙΔΗΣ Α.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται επισης οι παρακάτω αντικαταστάσεις διαιτητών και παρατηρητών σε αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων:

Στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ Εθνικής Κισσαμικός-Αναγέννηση (30/11/14) αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο παρατηρητής Δρανδάκης Γεώργιος (ΕΠΣ Λασιθίου) από τον Χριστοδουλάκη Δημήτριο (ΕΠΣ Ρεθύμνου).

Στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β Γυναικών Πανηλειακός-Μεσολόγγι (30/11/14) αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο διαιτητής Καλύβας Ιωάννης (ΕΠΣ Αχαΐας) από τον Τζαγκαράκη Λάμπρο της ίδιας ένωσης.

Στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α Γυναικών Βόλος-ΠΑΟΚ (30/11/14) αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο παρατηρητής Παπακώστας Αθανάσιος (ΕΠΣ Φθιώτιδας) από τον Κανούλη Σπυρίδωνα (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ17 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (29/11/14) αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο παρατηρητής Ιωαννίδης Γεώργιος (ΕΠΣ Ηρακλείου) από τον Μαστορίδη Αναστάσιο της ίδιας ένωσης.

Αντικαταστάσεις Διαιτητών

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |