Ματαιώθηκε το Γερμανία-Ολλανδία, εκκενώθηκε το γήπεδο!

Η τρομοκρατία σκεπάζει ξανά το ποδόσφαιρο. Εξαιτίας ύποπτης βαλίτσας που εντοπίστηκε στο γήπεδο του Ανόβερου, οι Αρχές ζήτησαν τη ματαίωση του φιλικού αγώνα της Γερμανίας με την Ολλανδία.  Μετά τις τραγικές επιθέσεις στο Παρίσι (κάποιες εκ των οποίων στόχευαν και στο «Stade De France» όπου διεξαγόταν το Γαλλία-Γερμανία) ο φόβος σκέπασε και το επόμενο παιχνίδι των «πάντσερ».

Παρόλο λοιπόν που ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθούν απόψε την Ολλανδία (σ’ ένα φιλικό μάλιστα όπου θα έδινε το «παρών» η Άνγκελα Μέρκελ και αρκετοί υπουργοί) μια ύποπτη βαλίτσα που εντοπίστηκε στο στάδιο του Ανόβερου οδήγησε στην απόφαση ματαίωσης του αγώνα.

Διότι οι Αρχές δέχθηκαν αρχικά να προσέλθει ο κόσμος στην «HDI-Arena», παρόλο που είχε βρεθεί η βαλίτσα, ωστόσο στη συνέχεια ζήτησαν για λόγους ασφαλείας να εκκενωθεί το στάδιο και να μην γίνει το ματς.

Κάτι που τελικά συνέβη, με τον κόσμο ν’ αποχωρεί και την Αστυνομία να ψάχνει εξονυχιστικά στη συνέχεια τις εξέδρες, εξετάζοντας -χωρίς ν’ αναλαμβάνει οποιοδήποτε ρίσκο- αν επρόκειτο για σχεδιαζόμενη επίθεση.

Ματαιώθηκε το Γερμανία-Ολλανδία, εκκενώθηκε το γήπεδο!

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |