Διακοπές κυκλοφορίας σε Τρίκαλα και Λάρισα

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας , ανακοινώνεται ότι:
Στην επαρχιακή οδό Καλαμπάκας – Διάβας – Καστανιάς – Ασπροποτάμου, διεκόπη η κυκλοφορία, γιατί λόγω έντονων συνεχόμενων βροχοπτώσεων, προκλήθηκε καθίζηση τσιμεντένιας κολώνας (πυλώνα) στο μέσο της υφιστάμενης γέφυρας του Πηνειού ποταμού, μήκους περίπου (200) μέτρων, στο ύψος της Τ. Κ. Διάβας του Δήμου Καλαμπάκας. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω της γέφυρας Τ. Κ. Σαρακίνας.
Επιπλέον, μετά από υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού, στην Τοπική Κοινότητα Κλοκοτού του Δήμου Φαρκαδόνας, κατακλύσθηκε με νερά καλλιεργήσιμη έκταση 150 περίπου στρεμμάτων καθώς επίσης και τμήμα της επαρχιακής οδούς Κλοκοτού Τρικάλων – Μαραθέας Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στο ύψος της γέφυρας Κλοκοτού. Δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές και ανθρώπινες ζωές, ενώ η στάθμη των υδάτων είναι ανοδική.
Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Αμπελώνα-Δελερίων, από το 3ο χλμ, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων Τιταρησίου ποταμού και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από τη νέα εθνική οδό Λάρισας-Κοζάνης.

Διακοπές κυκλοφορίας σε Τρίκαλα και Λάρισα

Θεσσαλία, Πρώτο Θέμα |