Κοπή πίτας και βραβεύσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.

Τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων μπάσκετ, ποδοσφαίρου, κολύμβησης, βόλει, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα με πολλές εκπλήξεις. Το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου, στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει κάποιους ανθρώπους της ερυθρόλευκης οικογένειας οι οποίοι έχουν σημαντική συνεισφορά στο σύλλογο.

Αυτοί είναι:

ο Ανέστης Ιωσηφίδη, για χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Τοξότη, ο Γιάννης Καφενταράκης, διευθύνων σύμβουλος του κέντρου Αποκατάστασης Κένταυρος, η Αριάδνη Κανελλοπούλου, γονέας παιδιού στην ακαδημία ποδοσφαίρου καθώς και οι Τιρτιράκης Λευτέρης και Λάζος Στέλιος, γονείς αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου για τη βοήθεια τους στη συντήρηση του αθλητικού κέντρου στην Άλλη Μεριά.

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στον Ολυμπιακό Βόλου