Ολυμπιακός Βόλου ΤΕΛΟΣ (για φέτος)!

Δεν θα γίνει τελικά ο κυριακάτικος αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς δηλώθηκε από την βολιώτικη ΠΑΕ και στην ΕΠΟ η αδυναμία να αγωνιστεί την Κυριακή ….

ΟΙ παίκτες δεν πήραν χρήματα και δεν πείστηκαν να αποσύρουν τις προσφυγές και να αγωνιστούν και έτσι ο Ολυμπιακός αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της football league
Ήδη εκδόθηκε και ανακοίνωση από τους παίκτες με την οποία ζητούν να μείνουν ελεύθεροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν όλοι οι παίκτες έχει ως εξής:

«Η θέση μας απέναντι στην ομάδα και στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν ηθική και έντιμη.
Μέχρι και σήμερα περιμέναμε μία ενημέρωση είτε από τα μέλη της νέας διοίκησης είτε από τους πρώην παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου για το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα, ώστε να αποφασίσουμε για το αν θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον Ολυμπιακό Βόλου.

Όμως, παρά τις υποσχέσεις που μας έδωσαν, μέχρι και σήμερα δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τους ανθρώπους εκείνους που ανέλαβαν πρόσφατα τις τύχες της ομάδας, για το αν θα επιστρέψουμε να αγωνιστούμε ή όχι.

Ως εκ τούτου ζητάμε από τους υπεύθυνους να κατανοήσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, έστω κι αν δεν ευθύνονται οι ίδιοι και να υπογράψουν άμεσα τη λύση των συμβολαίων μας, ώστε να μην χάσουμε τη μεταγραφική περίοδο. Εμείς μέχρι σήμερα ήμασταν εδώ.

Τις εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι τη ζήτησαν όλοι οι παίκτες και όχι μόνο όσοι έχουν καταθέσει προσφυγή.
Ημασταν ομάδα από το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή».

Δημήτρης Αρβανίτης
Νίκος Μπουτζίκος
Σταμάτης Καρράς
Αλέξανδρος Ζέρης
Φίλιππος Σκοπελίτης
Ανέστης Νάστος
Γρηγόρης Κυζιρίδης
Τάσος Δασκαλάκης
Σταύρος Παναγιώτου
Σπύρος Γκουγκούδης
Ντάριο Φερνάντες
Κώστας Αλαμάνης
Δημήτρης Κεσίδης

Ολυμπιακός Βόλου ΤΕΛΟΣ (για φέτος)!