«Παρωδία» γράφτηκε στον Βόλο

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Σε ένα ματς-παρωδία του ποδοσφαίρου, η Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε «αέρα» από το ΕΑΚ Βόλου, επικρατώντας του Ολυμπιακού των χιλίων προβλημάτων με 3-0. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν τελικά να «κατεβούν» στο ματς (σ.σ. πιθανότατα το τελευταίο του φετινό), αλλά το έκαναν με μόλις 9(!) παίκτες και φυσικά έτσι δεν ήταν δυνατό να έχουμε παιχνίδι. 

Οι καρδιτσιώτες σημείωσαν και τα τρία τους γκολ μέσα σε 29 λεπτά, ενώ με την έναρξη του Β’ μέρους έκαναν μαζεμένα και τις τρεις αλλαγές τους (σ.σ. τελείωσαν όμως με 10 καθώς ο Τζέκος τραυματίστηκε και αποχώρησε). Πάντως στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε διάθεση για μπάλα με τους ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων την περισσότερη ώρα να αλλάζουν πασούλες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε «εισβολή» από περίπου 1000 οπαδούς των γηπεδούχων στο ΕΑΚ. Και λέμε εισβολή, καθώς πριν το ματς και λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ήταν γνωστό πως δεν κατέστη δυνατό να θεωρηθούν τα εισιτήρια!

Η κατάσταση ευτυχώς δεν ξέφυγε λόγω και της παρουσίας ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ωστόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού «έβραζαν» με τα όσα περνάει η ομάδα τους και υπήρξε ένταση στην ατμόσφαιρα. Από τις αποδοκιμασίες τους δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, για τον οποίο οι οργανωμένοι εξέδωσαν ανακοίνωση, καθιστώντας τον ως κύριο υπεύθυνο για τα όσα βιώνει η ομάδα τους.

Με τη νίκη αυτή η Καρδίτσα προσπέρασε πλέον τον Ολυμπιακό, καθώς έφτασε τους 22β., αφήνοντάς τον στους 19.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Δασκαλάκης, Καρράς, Μπουτζίκος, Κεσίδης, Αρβανίτης, Φερνάντες, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης, Αλαμάνης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Πιτταράς, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης (46′ Στάμος), Ακασού (46′ Τσιλούλης), Υφαντής (46′ Κόντος), Σκαθαρούδης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

«Παρωδία» γράφτηκε στον Βόλο