Καταγγέλλει… ενέδρα ο Πύρασος

 
Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η διοίκηση του Πύρασουτο πρωί της Δευτέρας (25/1), μία ημέρα μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Θεσπρωτό και την ήττα με 2-1 εκτός έδρας για την 20ή αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Θεσσαλοί στην ανακοίνωσηπου εξέδωσαν έκαναν λόγο για «ενέδρα», υποστηρίζοντας πως η αποστολή προπηλακίστηκε μόλις έφτασε στο γήπεδο των Φιλιατών, ενώ δέχθηκε επίθεση ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Ξηροφώτος, που τραυματίστηκε. Κλείνοντας τόνισαν ότι τέτοια γεγονότα πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και εξέφρασαν την ελπίδα τους να μην επαναληφθούν στα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:

«Καταδικάζουμε τη χθεσινή πραγματικά ενέδρα που στήθηκε στην αποστολή της ομάδας μας από μέλη της διοίκησης του Θεσπρωτού και φιλάθλων. Εντελώς απρόκλητα κι άνευ λόγου κι αιτίας, η αποστολή του Πυράσου όταν έφθασε στο γήπεδο και με το που κατέβηκε από το λεωφορείο προπηλακίστηκε και μάλιστα ο προπονητής μας κ. Ξηροφώτος δέχθηκε χτύπημα. Καταδικάζουμε όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που δεν συνάδουν με το δικό μας ήθος. Ο Πύρασος, η διοίκησή του και οι φίλαθλοί του δεν έχουν πειράξει εντός κι εκτός έδρας ποτέ κανέναν αντίπαλο, παράγοντα, προπονητή, παίκτες ή φιλάθλους. Ευχαριστούμε τους λίγους ψύχραιμους ανθρώπους του Θεσπρωτού που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σταματήσουν τα άσχημα συμβάντα. Τέτοια γεγονότα πάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που εμείς θέλουμε να υπηρετήσουμε. Αυτά για όσα έγιναν χθες, δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Με την ελπίδα να μην ξαναγίνουν ποτέ στα ελληνικά γήπεδα περιστατικά όπως αυτά που έζησε η ομάδας μας στο γήπεδο των Φιλιατών…»

Καταγγέλλει… ενέδρα ο Πύρασος