Αλληλέγγυος στους αγώνες των αγροτών ο Μιχάλης Μιτζικός

Αλληλέγγυος στους αγώνες των αγροτών που έχουν βγει στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τις τεράστιες αλλαγές που θα επιφέρει το υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο, δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» και πολιτευτής Μαγνησίας της ΝΔ Μιχάλης Μιτζικός , ο οποίος χθες βράδυ βρέθηκε στο μπλόκο των Μικροθηβών, όπου είναι παραταγμένα περί τα 700 τρακτέρ από τον Αλμυρό, το Βελεστίνο και τα Φάρσαλα.

Ο κ. Μιτζικός συναντήθηκε με τους αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο των Μικροθηβών εκφράζοντάς τους την αλληλεγγύη και την στήριξή του στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει.
Όπως τονίστηκε, το αγροτικό κίνημα έχει μεγάλη δυναμική και ο αγώνας θα ενταθεί μέχρις ότου να επιτευχθεί ο σκοπός, που δεν είναι άλλος από την απόσυρση των αντιεπιχειρηματικών μέτρων του προσχεδίου του νέου ασφαλιστικού.
Να σημειωθεί ότι οι αγρότες του μπλόκου των Μικροθηβών μετέβησαν με δυο πούλμαν στη Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με άλλους συναδέλφους τους από τα μπλόκα “των Τεμπών, του Προμαχώνα και της Νίκαιας και από άλλα 70 μπλόκα έδωσαν δυναμικό “παρών”, στο συλλαλητήριο που έγινε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την προγραμματισμένη τελετή εγκαινίων της 26ης Agrotica, που τελικά ματαιώθηκε.

Αλληλέγγυος στους αγώνες των αγροτών ο Μιχάλης Μιτζικός

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |