Ημέρα τελικού ΕΠΣΘ(ζωντανά στο Mycitynet.gr)

Σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό γίνεται  ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΘ μεταξύ Νίκης Βόλου και Ρήγα Φεραίου…Δείτε ζωντανά τον Τελικό κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ. αποκλειστικά στο Mycitynet.gr

Για τη Νίκη το τελευταίο κύπελλο ήταν την περίοδο 2001-02 (Νίκη – Μαγνησιακός 1-0 με γκολ του Τσέροβιτς) και για το Ρήγα την περίοδο 2011-12: Ρήγας Φεραίος – Εθνικός 1-0 με γκολ του Χατζή.

Ο Γιώργος Χατζής (τραυματίας) είναι  σήμερα  μεταξύ  των  απουσιών του  Ρήγα Φεραίου όπως και ο Ηλίας Γκίκας (λόγω στρατού) …Οι Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Γούτσιος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Γιώργος Αλεξίου, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, Στέργιος Μπακάλης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Γιώργος Τσίπη, Μανώλης Πάσχος, Αποστόλης Σφάκας, Γιάννης Κορέτα, Δημήτρης Σέττος και Δημήτρης Ρίκος είναι  στη  διάθεση  του Λάκη Μπακάλη

Για τη Νίκη  μόνη απουσία είναι ο Σαντίκ Μπαλαράμπε που είναι τραυματίας Βόλου .Όλοι οι άλλοι  παίκτες  εκτος των δύο τελευταίων χρονικά μεταγραφικών αποκτημάτων, Ρολντάν και Σκοπελίτη των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί  είναι στη διάθεση του Κώστα Βελιτζέλου .

 

Πρόγραμμα & Οδηγίες Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΘ

 

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ ανακοινώνεται το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας του Τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

14:οο Προσέλευση θεατών

14:30 Αγώνας Ακαδημιών ΝΙΚΗ Β. – ΡΗΓΑΣ Φ.

16:00 Τελικός ΝΙΚΗ Β. – ΡΗΓΑΣ Φ.

Μετά τη λήξη του τελικού θα ακολουθήσει η απονομή των Κυπέλλων – μεταλλίων καθώς και κοινή συνέντευξη των εκπροσώπων των δύο ομάδων στην αίθουσα τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι φίλαθλοι θα εισέρχονται από την Β’ (Μεσαία) πεζογέφυρα, στην οποία θα λειτουργεί και το μοναδικό εκδοτήριο (14:00)

Οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ θα καθήσουν δεξιά των VIP,στην πλευρά προς τη Νέα Ιωνία και οι φίλαθλοι του Ρήγα Φεραίου στην πλευρά προς το Φυτόκο.

Στις ενδιάμεσες κερκίδες μεταξύ των VIP και των οργανωμένων φιλάθλων των δύο ομάδων θα καθήσουν Ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής.

Όλες οι Ακαδημίες της ΕΠΣΘ καθώς και οι συνοδοί των παιδιών( 1 συνοδός ανά 25 παιδιά) θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γηπεδο.

Η είσοδος των VIP (με την επίδειξη της πρόσκλησης) θα μπορεί να γίνεται από το Parking του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

 

3/2/2016 – 16:00 – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : ΤΡΙΑΝΤΟΣ Χ.

Α’ ΒΟΗΘΟΣ : ΒΛΑΧΟΣ Κ.

Β’ ΒΟΗΘΟΣ : ΚΟΚΚΑΛΗΣ Β.

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΟΣ Σ.

ΠΑΡ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ : ΠΑΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

Δείτε ζωντανά τον Τελικό κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ. αποκλειστικά στο Mycitynet.gr

Ημέρα τελικού ΕΠΣΘ(ζωντανά στο Mycitynet.gr)

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |