Με ξεκούραστο τρίποντο έφυγε από τον Βόλο ο Πανσερραϊκός

Για δεύτερο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός Βόλου δεν παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Πανσερραϊκός ανεβαίνει στους 21 βαθμούς με  ξεκούραστο τρίποντο(0-0 α.α.) .

Ο Ολυμπιακός Βόλου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο με τα Τρίκαλα δεν υφίσταται  ως ομάδα  και  δεν παρουσιάστηκε  για την αναμέτρηση της 18ς αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής απέναντι στους Σερραίους, με τον αντίπαλό τους να παίρνει έτσι άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς.

Επομένως οι «ερυθρόλευκοι» αν δεν δώσουν το «παρών» στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Ζάκυνθο στο ΕΑΚ Βόλου την ερχόμενη Κυριακή (14/2) θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Πανσερραϊκού έπρεπε να ξεπεράσει και τα μπλόκα των αγροτών που έχουν κλείσει τους δρόμους προκειμένου να φτάσει στον Βόλο, ωστόσο δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τους αγρότες να τους διευκολύνουν στο ταξίδι τους. Η ομάδα των Σερρών έδωσε κανονικά το «παρών» στο ΕΑΚ, με τον διαιτητή να κάνει την ταυτοποίηση των ποδοσφαιριστών που δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα, στη συνέχεια το έκλεισε και οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο, αφου δεν  βγήκαν καν στο γηπεδο καθως δεν πληρώθηκε το  εξοδολόγιο,
η 18αδα του Πανσερραϊκού που  δηλώθηκε : Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Στεριανός, Ιωαννίδης, Ολίσε, Ρούτσης, Τριανταφυλλάκος, Σιάκας, Μπεριάν, Φουρτάδο.
Μέλκας Τσιμίκας, Ανδρέου, Αγγελίδης, Μπαρέτας, Δωματτάς, Κιόσε.

Με ξεκούραστο τρίποντο έφυγε από τον Βόλο ο Πανσερραϊκός

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |