Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών

Δελτίο τύπου

Σφοδρό κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το αίτημα του δημάρχου Αλοννήσου για τη χρηματοδότηση κτηρίου με σκοπό την επανακατασκευή του ως κέντρο εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών. Η Χρυσή Αυγή συντάσσεται πλήρως και συμπαρίσταται ολοψύχως στους κατοίκους Αλοννήσου ενάντια στην γκετοποίηση του νησιού.

Η τακτική της διασποράς τέτοιων κέντρων σε όλη την ελληνική επικράτεια οδηγεί σε δύο ειδών μείζονα προβλήματα. Αρχικώς, σε τοπικό επίπεδο, η παρουσία ενός τέτοιου όγκου λαθρομεταναστών στην Αλόννησο απειλεί την ιδιαίτερη φυσιογνωμία, εικόνα, κοινωνική συνοχή και τουρισμό του νησιού, ενώ θα οδηγήσει αναποφεύκτως στην εκδήλωση συγκρούσεων, και παραβατικών συμπεριφορών σε τακτική βάση. Σε πανελλήνιο επίπεδο, η μαζική εισροή και εγκατάσταση κυμάτων λαθρομεταναστών οδηγεί μεθοδικώς στην αλλοίωση της συνθέσεως του ελληνικού λαού.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που καταγγέλει δημοσίως αυτό το διαρκές έγκλημα, σύμφωνα με το οποίο οι Έλληνες θα καταλήξουμε μαθηματικώς μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Όσον αφορά την δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην Αλόννησο, θα εξαντλήσουμε κάθε πολιτικό μέσο για την αποτροπή του, ενώ ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κατέθεσε ήδη ερώτηση στο αρμόδιο Υπουργείο.

Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών