Νάνος και Τσαλούχας κατά Δήμου Βόλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ

Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή Βόλου για τη μηνυτήρια αναφορά εναντίον της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας. Η κίνηση αυτή συνιστά καθαρή συνδικαλιστική δίωξη και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ακολουθώντας την πρακτική των προηγούμενων δημοτικών αρχών με τις μετακινήσεις συνδικαλιστών, τις εισαγγελικές παραγγελίες και άλλα τέτοια μέτρα, και αυτή η δημοτική αρχή αποδεικνύει περίτρανα ότι η υλοποίηση της στρατηγικής των μονοπωλίων, της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων στην τοπική διοίκηση πηγαίνει χέρι – χέρι με την καταστολή.

Η συγκεκριμένη δίωξη έχει στόχο τους εργαζόμενους στο Δήμο και δεν πρέπει να περάσει. Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου, να κάνουν βήμα αντεπίθεσης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, παίρνοντας την υπόθεση της οργάνωσής του αγώνα τους στα χέρια τους. Ταυτόχρονα να μην επιτρέψουν να χρησιμοποιηθεί η επίθεση της δημοτικής αρχής ώστε να προχωρήσουν σχεδιασμοί με την προβολή δήθεν νέων προσώπων και σχημάτων που έχουν δώσει διαπιστευτήρια στην υλοποίηση της ίδιας ακριβώς αντιλαϊκής πολιτικής.

Νάνος Απόστολος
Τσαλούχας Θεόδωρος

Νάνος και Τσαλούχας κατά Δήμου Βόλου